Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek alkesz vagyok?

Szerintetek alkesz vagyok?

Figyelt kérdés

Muterom meg 2 ismim szerint alkesz vagyok, mert hogy állítólag brutálisan iszom!! Ez kamu, mert igazk, szoktam inni, de kb. annyi h pénteken lemegyünk Texas-ba (kocsma) haverokkal, megiszok 3 sört, és ennyi!! Egy hónapban egyszer többet iszom, de nem durván, csak jobban érzem magam, többet beszélek max!! Ez bulikon szoktak lenni!! Meg ha bandával próba van, akkor néha lecsúszik egy sör!! Most szerintem ez nem sok, főleg hogy sörözök!! Én nem érzem magam alkesznak, nincsenek elvonásai tüneteim, előbb nyúlok a cigihez, többet cigizek, mint iszok!!

Szerintetek alkesz vagyok?? :O

18/F

2011. okt. 30. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem
2011. okt. 30. 09:01
 2/5 anonim válasza:
nem szeretem az alkoholt gyűlölöm, de valójában szerintem nem vagy alkesz
2011. okt. 30. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem alkesz, ez kamasz. Ennyi. Ha lenn vagyok vidéken suliban, naponta lecsúszik vagy két üveg sör, vagy egy-két feles wisky, vagy fél liter, egy liter bor, aztán mégse érzem magam alkesznek, mert nem azért iszom mert máshogy nem érzem jól magam, meg be akarok b.szni, hanem mert szeretem az ízét és jól esik. Szóval én se vagyok alkesz. Nyárra hazajövök, és nagynéha megiszom egy-egy sört, és ennyi.

23

2011. okt. 30. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyan. ez normális.
2011. okt. 30. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem bírnád ki pia nélkül, remegnél és mindent megtennél érte akkor lennél az.
2011. okt. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!