Szerintetek kicsit alkesz vagyok?
Általában reggel iszom egy-két felest, aztán úgy megyek dolgozni, munka után is néha egyet, aztán otthol néha, még bort.....hétvégén néha többet, néha be is ba@szok, de nem ájulásig....nem nagyon szoktam másnapos lenni. Van, h nem iszok semmit, de a reggelinek általában megvan.
Számomra nem nagyon gáz, mert nem megy semminek sem a rovására az életemben, munka, magánélet stb. , meg egyáltalán nem vált ki agresszív hatást belőlem a pia soha.
Amúgy úgymond a "hajlam" megvan rá talán, mert a családom szinte minden férfitagja eléggé alkoholista, kivéve apámat, meg a bátyámat, de egyik sem az ilyen lecsúszott fajta, hanem mindenük megvan, család, munka stb., csak épp szeretnek inni.
Sztetek ez gáz ??? .DDD
Amúgy most 26 éves vagyok
A reggeli nagyon gáz. Mikor kollégista voltam, én sem vetettem meg a piát, de dél előtt még akkor se ittam soha.
Plusz örülj neki, hogy munkában még nem vették észre, ezért alaphangon kirúghatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!