Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem vagyok életrevaló?

Miért nem vagyok életrevaló?

Figyelt kérdés

14 évesen egyszerűen selejtnek érzem magam.

Kívülről undorító vagyok, duci, magas, csámpás, xlábú, a fogsorom katasztrofális, 2 fogszabályzóm is volt, nem tudtak rajtam segíteni.

Folyton magamra haragítom az embereket, egy ostoba liba vagyok, egyszerűen szánalom. A saját szüleim utálnak, egy olyan barátom van, aki nem azért van velem, mert osztálytársam, de sajnos 50 kilométerre lakik, ezért nem találkozhatunk.

Nincs semmi, ami kifejezetten örömet okozna, vagy szeretném csinálni, céljaim nincsenek, nem akarok semmi se lenni. Nem tudom, mit kezdjek majd magammal,. Elképzelni nem tudom, hogy nekem valaha családom legyen, vagy hasonló.

Legszívesebben csak eltűnnék és kész. Mit csináljak magammal, hogy ne legyek ekkora senki?

14/L

2011. okt. 29. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél türelmes magaddal.Tanulj,próbálj sportolni,sokat olvasni,ismerkedj,barátkozz..Az elkövetkezendő 5 évben rengeteget fogsz változni.

És ha még Te is akarod,akkor még többet.

2011. okt. 29. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy önbizalomhiányos tini vagy.

A legtöbb tini átesik a csúnya vagyok, nem vagyok jó senkinek korszakon.

14 évesen én sem tudtam mi akarok lenni, és hogy egyáltalán ki vagyok.

Jó pár év míg erre rájön az ember, de ez nem baj. Hidd el alakulni fog!

2011. okt. 29. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Sokan 40 éves korukba jönnek rá mi akarnak lenni, tehát nem vagy elkésve. Ha nincs célok akkor olvass sokat, mindenféle témában és rátalálsz arra ami neked való. Mindenki születik valamire, te is.

Ha nem tetszik a külsőd akkor sportolj, nem tetszik véletlenül a szinkron úszás, az nagyon nőies és megtanulsz és nem csak izmos leszel hanem nőies is. Most azért látod magad csunyának mert tini vagy, ez életkorbeli sajátosság.

Öröm: aki sportol annak sokkal jobb a kedve, mert pörögnek a hormonjai.

Ostoba liba? Inkább kevés az önbizalmad. Az önbizalmat megint csak a sport adja meg.

Tizennégy évesen az ember nem is tudja milyen élete lesz, lehet pont neked lesz három szép gyereked, míg másnak aki csini egy se.

Ne keseredj el, egyszerűen tini vagy, majd elmúlik és felnősz :-)

2011. okt. 29. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:

A sport nem hiszem, hogy össze fog jönni. Nincs rá nagyon lehetőségem, ami van, az túl drága, vagy van, ahol egyszerűen olyan a társaság, hogy mindenkit elásnék. Volt már, amit kipróbáltam, de csak annyi jött le az egészből, hogy nem nekem találták ki.

A gyerekek gondolat meg úgy taszít, ahogy van. Pedig már rengeteget gondolkodtam rajta. Ha lenne is valaki, aki elfogad engem, és mondjuk hozzámegyek, márpedig nagyon örülnék neki, akkor sem nagyon tudnám arra feltenni az életem hogy egy olyan gyerekről szóljon, aki még elcs*szettebb, mint én vagyok, arról nem is beszélve, hogy nem tudnék belőle normális embert faragni és ugyanolyan roncs lenne, mint én.

2011. okt. 29. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem hinném,hogy a gyerekvállalás problémáról 14 évesen kéne gondolkodni és dönteni.Még nem jött el hozzá az idő.

Ebben a korban én útáltam a fiúkat,és pár év múlva elmúlt.

Teljesen normális tininek tűnsz,aki nem tud magával mit kezdeni.Nyugi,az idő megoldja!!

2011. okt. 29. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, merre laksz? Ha gondolod, írj nekem, meghallgatlak, beszélhetünk :) 18/L
2011. okt. 29. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Tudod,röviden csak úgy tudnálak kommentálni,hogy egy hisztis,és önmagát sajnáltató kamasz vagy.

Keljél fel a chipses zacskó,és a kólád mellől,és a TV meg a számítógép bambulása helyett,szorítsd össze a fogad,kezdjél el sportolni,ha tetszik ha nem.

És lehet hogy több barátod lenne,ha nem mindig kommenteket használnál másokra.Amíg Te nem fogadod el magad,mások sem fognak.

Tudod nekem van egy 12 éves lányom,falun élünk de modern életvitelben,kissebb gazdasággal,reggel iskola előtt kimegy megeteti a kutyát,és a cicákat,elmegy suliba,biciklivel,hazajön ha van lecke tanul,ha nincs besegit a ház körül,vagy átmegy a barátnőjéhez.Ritkán tv-zik,inkább netezik,de azt is ritkán.Van életcélja,mert nem azon agyal egész nap,hogy ő mennyire szerencsétlen,HANEM TESZ ÉRTE HOGY NE LEGYEN AZ!

2011. okt. 30. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Merre laksz kérdezö?

Egyébként az 50 kilóméter semmi.. Ha tényleg igaz barátod az a valaki, akkor simán utazhatnátok egymáshoz... Én volt, hogy 220km-t utaztam valaki miatt, mert fontos volt nekem.. De persze ez már bizony nagy távolság és idövel ez nem jött össze már...

2011. okt. 31. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!