Ha a babam borzasztoan eröseket rugdos, valoban fajdalmasnak erzem, akkor az azt jelenti, hogy egy jo eröben levö, eletrevalo a gyermekem, vagy azt jelenti, hogy a hasfalam vekony, vagy erzekeny vagyok, stb?
Szia!Fú,jól feladtad a leckét! :)A fent említett dolgok külön-külön és összességében is igazak lehetnek!
Saját példámat hoznám fel-ha nem haragszol.
Szép nagy,izmos kisfiút sikerült kinyomnom,aki annyit és olyan intenzíven mocorgott,hogy azt gondoltam,valami baj lehet....Dehogy!Kórházba is mentünk a 24. héten,mert nem akart lemászni a vesémről,rácsücsült a vezetékre,ami a húgyhólyaghoz vezet :) naaaa,szenvedtem is.
Benned ÉL a kisbabád,helyezkedik,álmodik,játszik akár csak idekint a későbbiekben.Ez néha fáj,persze neked is végesek a testrészeid :)...Gondolj bele milyen pici helye van szegénynek....
Kellemes babavárást!
Nekem is ilyen a kislányom, van amikor a férjem nevetve mondja a kis pocaklakónknak, "hogy ne bántsd anyát mert nem bírja a kiképzést", van amikor nekem is fáj felszisszenek majd elnevetem magam, hogy milyen erős a kis drágám, ahogy nő a baba egyre kevesebb a hely odabenn, helyezkednek keresik a nekik kényelmes pozíciót ami nekünk kismamáknak néha fáj, de mégis csodás érzés,
Boldog babavárást, 31 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!