Ti mit tennétek a helyemben?
Röviden kb annyi a helyzet, hogy 4en vagyunk (voltunk?) barátok, de én az egyik lánnyal összevesztem, és a másik 2 lány inkább őt "választotta". Az az igazság, hogy nekem ez a társaság volt az, amit már régebb óta ismertem (5-6 éve), és most nem tudom mit kéne csinálnom. Hol keressek új barátokat? Vagy mi legyen?
16L

Hát igazából a vele való összeveszés egy hosszabb procedúra, amin igazából már javítani sem igazán lehet. Próbáltuk megbeszélni, de nem lett belőle semmi. 2esben nem is találkoztunk azóta, de úgy, hogy a másik 2 lány is ott volt, úgy igen.
Az új barátokkal meg az a probléma, hogy mindenkinek megvan a saját baráti köre a saját lakhelyénél (ők bejárósok, én nem), és ezért nehézkes lenne a találkozás megoldása.

Maradt még kettő...ne legyél telhetetlen!!!
Majd lesznek még barátnőid...
Jaj, ha hiszed ha nem pontosan tudom, hogy min mész kereszül.Nekem is megvolt a baráti köröm. 4en voltunk mi is. És mindenki úgy látta kívülről, hogy szuper barátnők vagyunk. De az igazság az mindig más:))Nos én csak azért voltam elfogadva ott, mert az egyik lánnyal jóban voltam. S mikor a csapat unta magát, akkor engem kritizáltak:hogy elhanyagolom őket, hogy nem megfelelő zenéket hallgatok............sorolhatnám...De aztán elmentek a suliból...azóta van egy kis nyugtom...de az a baj, hogy úgy érzem, hogy már nem maradt senki...még álbarátaim sincsenek...:(
Remélem minden helyre jön nálad:)
Értem :\ Akkor nem csak én vagyok ilyen helyzetben...
Amúgy te mennyi idős vagy?
Juj, hát nem vagy egyedül:)
Amúgy 15 éves vagyok:D
Az jó. :D
9.-es vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!