Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Röviden kb annyi a helyzet, hogy 4en vagyunk (voltunk?) barátok, de én az egyik lánnyal összevesztem, és a másik 2 lány inkább őt "választotta". Az az igazság, hogy nekem ez a társaság volt az, amit már régebb óta ismertem (5-6 éve), és most nem tudom mit kéne csinálnom. Hol keressek új barátokat? Vagy mi legyen?

16L

2011. okt. 29. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Először próbáld tisztázni a dolgokat azzal akivel összevesztél, nincs olyan dolog amit ne lehetne megbeszélni. De attól hogy őt "választották" még találkozhatnál velük vagy egyenként bár a korod elnézve ez a tipikus egymás nyakán lógunk éjjel nappal kor így ha ez van akkor vagy tisztázd vagy keress új barátokat a suliban.
2011. okt. 29. 09:32
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát igazából a vele való összeveszés egy hosszabb procedúra, amin igazából már javítani sem igazán lehet. Próbáltuk megbeszélni, de nem lett belőle semmi. 2esben nem is találkoztunk azóta, de úgy, hogy a másik 2 lány is ott volt, úgy igen.

Az új barátokkal meg az a probléma, hogy mindenkinek megvan a saját baráti köre a saját lakhelyénél (ők bejárósok, én nem), és ezért nehézkes lenne a találkozás megoldása.

2011. okt. 29. 09:34
 3/12 anonim válasza:
Béküjjetek majd jó lesz minden, menjetek a mekibe egyetek egy sült burgonyát :)
2011. okt. 29. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Maradt még kettő...ne legyél telhetetlen!!!

Majd lesznek még barátnőid...

2011. okt. 30. 00:45
 5/12 anonim válasza:

Jaj, ha hiszed ha nem pontosan tudom, hogy min mész kereszül.Nekem is megvolt a baráti köröm. 4en voltunk mi is. És mindenki úgy látta kívülről, hogy szuper barátnők vagyunk. De az igazság az mindig más:))Nos én csak azért voltam elfogadva ott, mert az egyik lánnyal jóban voltam. S mikor a csapat unta magát, akkor engem kritizáltak:hogy elhanyagolom őket, hogy nem megfelelő zenéket hallgatok............sorolhatnám...De aztán elmentek a suliból...azóta van egy kis nyugtom...de az a baj, hogy úgy érzem, hogy már nem maradt senki...még álbarátaim sincsenek...:(

Remélem minden helyre jön nálad:)

2011. nov. 13. 17:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Értem :\ Akkor nem csak én vagyok ilyen helyzetben...

Amúgy te mennyi idős vagy?

2011. nov. 14. 07:09
 7/12 anonim válasza:

Juj, hát nem vagy egyedül:)

Amúgy 15 éves vagyok:D

2011. nov. 15. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Az jó. :D

9.-es vagy?

2011. nov. 16. 15:15
 9/12 anonim válasza:
100%
Nálam is ez volt kb 1 éve. Barátnők voltunk 4-en a suliból, de aztán ugyanez lett mint ami nálad is van. Sokáig egyedül voltam de aztán rájöttem hogy nem csak a suliba kell barátkozni. Bár nekem az is volt a baj hogy nagyon más életem van és sokan nem tudták elfogadni de rájöttem hogy ott kell keresnem ahol olyanok vannak mint én és mára már több mint 5-en nagyon jó barátok vagyunk. Igaz más városban élünk de havonta többször találkozunk. Hidd el idővel minden jobb/jó lesz, csak türelmesnek kell lenni és a helyzetedből a legjobbat kell kihozni. Próbálj úgy barátkozni hogy olyan embereket keresel akiket ugyanazok a dolgok érdekelnek mint téged. Az internet csodákra képes! :) Sok sikert!
2011. nov. 16. 15:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt leírtad! :)
2011. nov. 16. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!