Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg nem stimmel velem...

Tenyleg nem stimmel velem valami? Az osztalytarsaim/ismerosok szerint nem vagyok normalis

Figyelt kérdés

visszahuzodo vagyok,csendes,nincsenek haverjaim,csaj egy baratom, lasan masfel eve jarunk ,o az 1etlen ember akivel jol kijovok ...

iskolaba szunetben mindig rajzolok,es az osztalytarsaim szerint nem vagyok normalis mert elegge brutalis fantaziam van,+nyelvpiercingem van..es erre is azt mondtak hogy bevagyok kattanva mert normalis ember ijet nem csinaltat...

[link]

itt van az 1ik rajzom,azt mondtak hogy aki ilyeneket rajzol az nem normalis ... ez tenyleg igy van ?:| ... tudom hogy elegge undorito,de nekem teszenek azijen veres kepek,a netrol is sokat szoktam leszedni ... nem vagyok emo,semmien stilust nem kovetek,1szeruen kicsivel kulonbozok a tobbiektol es ezert kikozositenek,nemerem az embereket,ezert nem is szeretek tarsasagba menni,baratkozni,ismerkedni.

tenyleg velem van a problema?

2009. máj. 5. 01:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
helyesirasert is bocs XD ... faraszto napom volt
2009. máj. 7. 13:58
 22/26 anonim ***** válasza:

Grat a rajzodhoz,egy kicsit véres.

Attól,hogy ilyeneket rajzolsz,az nem jelenti azt,hogy akkor nem vagy normális.

Rajzversenyen lehet,hogy érdemes lenne menned.

Nem vagy tucatember.

2009. nov. 21. 12:15
 23/26 anonim ***** válasza:

nagyon jól rajzolsz :D:D tetszik (:

am nemsokára nekem is lesz nyelvpiercingem..és elég sok ember vagy.. és ez ember függő..

a többiek a nem normálisok... :)

2010. máj. 24. 20:09
 24/26 anonim ***** válasza:

és elég sok embernek van*

utólag láttam milyen hülyeséget írtam xDD

bocsi

2010. máj. 24. 20:11
 25/26 anonim ***** válasza:

nagyon szépen rajzolsz :D

üdv egy másik rajzoló :D

2010. júl. 7. 19:19
 26/26 ada0531 válasza:

szerintem aki azt mondja hogy nem vagy normális az csak irigykedik rád:)

neked ez a stílus jön be és kész...

ettől te ugyan olyan ember vagy a többi:)

nekem nagyon tetszik a stílusod:)

engem nem tartanak annak...pedig én nekem is van nyelv piercingem meg egy köldök piercingem....sőt még lesz 2 ajak pc-m is...

és elég nagy a szám...:D

szóval maradj csak olyan amilyen vagy:D

2010. szept. 24. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!