Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg nem stimmel velem...

Tenyleg nem stimmel velem valami? Az osztalytarsaim/ismerosok szerint nem vagyok normalis

Figyelt kérdés

visszahuzodo vagyok,csendes,nincsenek haverjaim,csaj egy baratom, lasan masfel eve jarunk ,o az 1etlen ember akivel jol kijovok ...

iskolaba szunetben mindig rajzolok,es az osztalytarsaim szerint nem vagyok normalis mert elegge brutalis fantaziam van,+nyelvpiercingem van..es erre is azt mondtak hogy bevagyok kattanva mert normalis ember ijet nem csinaltat...

[link]

itt van az 1ik rajzom,azt mondtak hogy aki ilyeneket rajzol az nem normalis ... ez tenyleg igy van ?:| ... tudom hogy elegge undorito,de nekem teszenek azijen veres kepek,a netrol is sokat szoktam leszedni ... nem vagyok emo,semmien stilust nem kovetek,1szeruen kicsivel kulonbozok a tobbiektol es ezert kikozositenek,nemerem az embereket,ezert nem is szeretek tarsasagba menni,baratkozni,ismerkedni.

tenyleg velem van a problema?

2009. máj. 5. 01:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

uuh szépa rajz:)

de tényleg elég véres

2009. máj. 5. 11:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Állati jól rajzolsz! Megmutatnád még pár alkotásod? Csak szimplán kiváncsi lennék rá, hátha tanulok belőle valamit :D (asszem meg van adva a mélcímem)

Amúgy csak nézz rá pl Mansonra, mindenki azt mondja, hogy nem normális, mégis híres, és amúgy egy teljesen normális ember. Legalábbis olvastam részleteket a könyvéből, és leesett az állam. A lényeg, hogy nincs veled semmi gond.

2009. máj. 5. 12:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az biztos, h a tehetségeddel nincs semmi gond. :)

De azt biztos te is tudod, h a művészeket nem szokták megérteni. A művészek mindig kicsit kilógnak a sorból. Hidd el, nincs veled semmi baj, erre bizonyíték az is, h van vki, aki másfél éve kitart melletted! :) Egyszerűen nem neked való az a társaság, van ilyen. A gimiben én sem jöttem ki jól az osztálytársaimmal, nem volt egyetlen barátom, de még haverom sem, összesen 3 lány volt az osztályban (28 ember közül), akikkel vmelyest kijöttem, azt gondoltam, ők a barátnőim, mára már egyikükkel sem tartom a kapcsolatot, és nem rajtam múlt... Gimi után eltelt másfél év, és megismertem a legjobb barátnőmet, aki azóta mellettem áll mindenben, és van párom is (gimi 6 éve alatt egyszer sem volt. sőt, érettségiig nem volt)

Itt állok, majd' 23 évesen, és végre jól érzem magam. :)

Neked sem kell aggódnod! :) (Rajzolni meg megpróbálhatsz más, kevésbé "borzasztó" képeket is ;D) (23/L)

2009. máj. 5. 12:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

12:46-os vagyok, csak azt még hozzá szeretném fűzni, h ez csak az én példám. Azért remélem, neked nem kell várnod még 7 évet, h végre a helyeden érezd magad! Sőt, nekem sem kellett ennyit várnom, érettségi után vhogy minden magától rendbe jött. :)

De te csinálhatod másképp is, lehetsz ügyesebb és szerencsésebb, mint én! :)

2009. máj. 5. 12:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Húúú baromi jól rajzolsz!:D És ne foglalkozz másokkal!Amúgy én is ilyen vagyok visszahúzódó, és csendes, szolid nagyobb társaságban, meg ha épp olyan napom van.De valamikor, meg tejesen be kattanok, és akkor tök hülye vagyokXD de akkor is, csak a barátnőimmel tudok el lenni.Mert én is ilyen félénk típus vagyok, és valamikor engem se értenek, meg és néhányan beszólnak, hogy mi bajom meg ilyenek szóval hangulat ember vagyok:SDe ilyenkor tojok rájuk, és leginkább én is rajzolok.De nyugi veled semmi probléma nincs egyszerűen egyedi vagy:)
2009. máj. 5. 18:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális vagy, csak tinédzser, kamasz, aki lelkileg sérült, esetleg hiányérzeted van. Művészlélek vagy, félsz és erpsebbnek szeretnéd mutatni magad, ezért szereted a "brutál" dolgokat. Mások viszont tőled tartanak, hogy túl érzékeny vagy, vagy túl brutál, esetleg azért fordulsz magadba, mert magadnak valo vagy (hiszik ők) és nem közelednek. Ők hétköznapiak, nem művésziek, ezért nem érthetnek. Amúgy mniden zseni őrült egy picit. A zseni uralkodik a káosz felett :)

félsz hak icsit több lenne benned ap ozitiv gondolkodás, akkor már nagyképünek tartanának, pedig hidd el, hogy egy pici nem ártana.

2009. máj. 5. 23:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mégvalami!

Nem akarsz megfelelni nekik, mert ha azt tennéd, akkor olyan lennél mnit ők, és ők külső alapján ítélkeznek, és a felszinesség, a divat számít nekik. Te nem olyan vagy, és nem is akarsz a szintjükre lealacsonyodni, de éreztetni sem akarod velük, hogy te különbnek érzed magad, mert akkor azért kötnének beléd, vagy csak nem barátkoznának veled. Viszont ha magadat adod, akkor sem tudod őket meggyőzni, hogy az az értékes, amit te csinálsz, amilyen te magad vagy. Az ő szuüleik nem engedik bizonyára, hogy pircingjük legyen, vagy egyéniségek legyenek. el vannak nyomva, nem merik felvállalni magukat, és ezt irigylik benned, mégha azt ism utatják, hogy nem akarnak ilyenek lenni mint te. A gyerekek mindig igazságtalanul viselkednek, majd ha felnőnek, benő a fejük lágya, szerintem te éretebb lehetsz náluk gondolkodásra. De az élet nem igazságos, sokszor kell szenvedni, hogy tanuljunk, és elérjük cálunkat, de ez nem büntetés, csak tanítás.

2009. máj. 5. 23:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

elvont a rajzod és művészi. lehetne a neved Lady Art, vagy Lady Dark :)

Régen én is rajzoltam ilyeneket és biztositótűvel szurkáltam magam. Amúgy te nem vagy emós, vagy rocker, esetleg valami hasonló?

Én szeretem az ilyen sötét alakokat.

Tényleg ezek az érzékenységről és a harcoddal a világgal, a küzdelmet szimbolizálja, hogy nyugodtan felválalhasd magad, és hogy a stilusok közt egyenjogúság alakuljon ki. ne különböztessenek meg senkit, csak mert más a stílusa, és ne vonjanak mnidenkit egy kalap alá. Te értékes vagy belül, adj neki hangsújt, hogy azért szeressenek aki vagy, és ismerjenek meg, de aki nem közeledik, az ne alkosson rólad véleményt. Légy kedves, de sose mutasd magad gyengének, mert a bizalmadra nem méltóknak egy támadási felület lehetsz, sok a gyenge pontod, és van aki ezzel visszaél, de van aki szimpatizál vele, mint a barátod is. Nem kell sok barát, elég egy is, de igazi legyen és ne felszines. Ha az osztályodban felszines emberek vannak, akkor ne hiányold őket a baráti körből. Nem kell velük barátkozni, csak mert részben egy sorsra vagytok utalva. Persze tudom elviselhetőbbek az iskolai évek, ha vannak haverok.

De a barátoaid megválaszthatod, a családodat és az osztálytársaidat nem te választottad.

Láttad az Isteni sugallatt c műsort? (Joan of Arcadia- több részes a főszereplő Amber tumblin) Ajánlom neked :)

A kedvenc filmem meg a stigmata, az is elég misztkus horroros :)

2009. máj. 5. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó a rajzod! Ne foglalkozz velük. Minden ember más, de akik kilógnak a sorból, azokat nehezen fogadják el. Ha majd idősebb leszel, jobban elismernek. A tini kor ilyen...sokan irigykednek vagy kinéznek, mert más az érdeklődési köröd. Nekem volt 1 osztálytársam a gimiben, aki hasonlókat rajzolt. Nincs ebben semmi...max. ne mutasd meg nekik, ha ilyenek, aztán leszállnak rólad.
2009. máj. 6. 05:04
 20/26 A kérdező kommentje:

nem vagyok emo - inkabb anti emo,valahogy nem loptak be magukat a szivembe mikor hallotam hogy az 1ik kiugrott a 6.ik emeletrol 12 evesen mert ,,o nagyon erzekeny'' es megbantottak.szulei mindent megadtak neki o meg megolte magat mert hat ez a divat...aztan meg hallotam 1-2 ijen esetrol kulfoldon is...roviden hulyesegenek tartom az emo stilust,mert gyerekek egy divathullam miatt ,,erzekennye'' valnak,es ha nincs bajuk akkor csinalnak maguknak. - na ennyit az emokrol...

amugy a baratom punk,en is punk/rock zenet halgatok de nem vallaom magam semminek.nem oltozkodok ugy hogy eszre lehessen rajtam venni,1-2 eve kinoltem ebbol.

Nekem eleg volt akkor annyi ,,lazadasnak'' hogy ugy oltozok de megsem oltem meg magam mert kamasz vagyok. a piercing is azert van nyelvbe mert nem veszik eszre konnyen az emberek->vagyis nem tudnak a kulsom miatt elitelni + a szuleim sem latjak mert nem engedik az ilyesmi,eleg konzervativak.

(bocs hogy hosszura sikerult)

2009. máj. 7. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!