Mit csinaltok akkor amikor nagyon kedvetlenek, szomoruak, kimerultek, kiborultak vagytok?
Igen, meg szoktam beszélni a bajaimat a közeli barátokkal, és az anyukámmal.
Valamint behúzódok a szobámba, zenét hallgatok, netezem, gondolkozom...
Te?
Én mivel keresztény vagyok Istenhez fordulok aki ki tud emelni ebből az állapotból,bár kiborulni nem szoktam de ha a hangulatom változik akkor keresem az Isten jelenlétét ami megváltoztatja a dolgokat.
Betölt örömmel és egy nagyon békés lelkiállapot alakul ki az emberbe a vele való kapcsolatból ez és még nagyon sok jó ajándék származik.
a kedvemhez illő zenéket hallgatok.
és megszoktam beszélni legjobb b.nömmel:)
Meghalt hét éve akivel meg tudnám beszélni!
Iszom két whiskyt és alszom.
vagy elmegyek aludni vagy összegyűjtöm a haverokat és ha délután van akkor focizunk ha este akkor elmegyünk inni...
az élet olyan mint egy motor... ha nem megy be kell rúgni:)
Én énekelni szoktam (:
Pedig csak annyi kéne, hogy az, akit a legjobban szeretek megvigasztaljon..
http://www.youtube.com/watch?v=gbdQvHJcJFI
Ezt a számot hallgatom. Amit én kiértettem belőle elsőre, az az, h várom, h vki fölhívjon. Amikor magányosnak érzem magam, mindig ezt a dalt hallgatom, vagy dúdolgatom, és rögtön megnyugszom tőle. Nem depizek be mégjobban egy olyan zenétől, ami tökre lehangol. Előveszem a naplómat, kiírom magamból minden érzésemet, keserűséget, bánatot, csalódást...
És a legjobb barátnőmmel beszélem meg. De ez a zene szokott a legtöbbet segíteni. És egy magyar is: (erre lehet tombolni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!