Miért nincs kedvem semmihez?
Még januárban találkoztam egy lánnyal, tök jó volt, viszont másnap már nem volt kedvem vele találkozni. A legjobb barátom, pedig akit fél éve nem láttam ma itt aludna, de attól is elment a kedvem. Mi lehet velem a baj?
F/14
fásult vagy, egyél vitamint, igyál kávét, jöjjön a barát vegyetek ki jó dvd-t, vagy tervezzetek valamit, bicózás, vagy séta, vagy shoppingolás.
én is van hogy nagyon el vagyok keseredve és semmi nem kell. nehéz. egyedül még rosszabb, vedd csak körül magadat emberekkel és menj, akedv majd megjön.... :-)))
Igen, a sportolás bizonyítottan segít ilyenkor.
De ha nagyon kilátástalannak érzed a helyzetet és rosszul érzed magad ok nélkül, akkor gondolj arra, hogy mennyi ember éhezik és szenved a világban. Mennyi beteg ember van, akiknek minden mozdulatuk fáj és talán sohasem gyógyulhatnak meg. Ők sohasem szabadulhatnak már meg a fájdalomtól.
Mennyi megalázott, kihasznált nő és férfi teszi a dolgát koszos gyárakban azért, hogy életben maradjanak és a gyermekeiknek egy falat kenyeret hazavigyenek.
Én, ha ezekre gondolok, hálát adok azért, hogy egészséges vagyok, és igaz nem palotában élek, de van fedél a fejem felett és van családom.
Meg kell tanulni értékelni azt amid van, akkor majd boldog leszel te is.
Csak a kamaszkor. kérdd meg egy jó barátodat, hogy cipeljen el a szabadba, kirándulni, napozni, kosarazni, bulizni, akkor is ha nem akarsz menni. A szüleiddel is kimozdulhattok, rájuk is rájuk fér.
Egy jó program kilendít. Akár egy ingyenes kiállítás is. Talán tavaszi vitaminhiányod is van, vagy vashiány.
Ha nagyon kókadt vagy sokáig, érdemes elmenni az orvoshoz, hátha vérszegény vagy?
velem is előfordul néha.. ilyenkor általában iszok egy teát, vagy olvasok, filmet nézek stb..
szánd rá magad. mikor elindulsz, mjd megjön a kedved. nekem a motorozás segített :D mindig az mozdított ki a lakásból :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!