Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire gáz vagyok?

Tényleg ennyire gáz vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és kicsit cikinek tartom, hogy olyan zenéket hallgatok, amiket a többi fiú nem...

pl.: Lady Gaga, Children of Distance, Shakira... szóval olyanokat amiket inkább a lányok hallgatnak... ha meg már nagyon cinknek érzem magamnak, akaratlanul is lemásolom a többi fiú stílusát... mint amikor megtetszik egy zene amit hallgatnak...

A másik... Nem tudom magamat megvédeni.

Múltkor rajzon zsírkrétáztunk... Az osztályból szinte senki se hozott, majdnem csak én... Erre odajön egy idióta, elkér egyet, kettőt, majd viszi az egész dobozt és azt mondja, hogy dolgozzak abból ami éppen a kezemben volt... Nem tudtam tőle elvenni... Csak utána szóltam, hogy azért álljon már meg a menet... Erre odament hozzá a tanár és elvette az ellenőrzőjét és a többiek akkor is rajtam nevettek... persze jogosan... Olyan szánalmas vagyok néha...

Múltkor egy dinka teljesen felidegesített, én meg megpróbáltam beszólni neki valami lazát ám mégis hatásosat... erre mit mondtam: -Mikor akarsz meghalni?

Nagyon béna vagyok, főleg, hogy most új osztályba kerültem. Mit csinálhatnék?

2011. okt. 17. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Children of Distance,! tudod mennyien hallgatják?

nézd meg youtubon mennyien hallgatják.és az nem mind lány.

nem a zene dönti el ki vagy.

2011. okt. 17. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Lady Gaga és Shakira nemre való tekintet nélkül népszerű, én is szeretem. Szóval ha eleget próbálod, biztosan le tudod azt másolni akit akarsz. Tehát lehet jó szöveged, meg tudod magad védeni, akár lehetsz te a zaklató fél is. A kérdés, hogy mennyire szeretnéd lemásolni ezt a mintát. Az biztos, hogy sok szempontból a vagányabb hozzáállás a nyerő. Te döntöd el milyen leszel, itt mindenki csak másol. De szerintem nem véletlenül vagy más mint a többi. Ha túl sok mindenben másolsz másokat, az azt jelenti, hogy átlagos lehetsz és semmi más. Ha szeretnél valami olyat tenni, elérni, amivel kiemelkedhetsz a tömegből, akkor nem fogsz tudni mintát másolni, te magad kell kitaláljad az új mintát, a trendet, amit a birkák majd követnek, ha sikerre vitted. 23F
2011. okt. 17. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán a zene a legfontosabb. Sokat alakít a személyiségedben. Úgy másfél éve csak rappet meg raggae-t hallhatok. Azóta elég laza meg nyugis természetű vagyok, ha mondhatom ezt :D Persze ez hozta magával az öltözködést meg a többi.

Ha úgy érzed nem bírod védeni magad akkor sport. Én az úszás/csapat/küzdő sportokat javaslom. Mindenek megvan a maga jótékony hatása, esetleg kondi. Ha jól csinálod 1 év alatt jó pár kiló izmot fel tudsz szedni (én csak mostanában kezdtem kondizni, de ha másoknak sikerül nekem is fog :D)

Ha pedig nem tudsz jót szólni inkább ne szólj.

2011. okt. 17. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Honnan szedhetnék jó dumákat?

Am éppen az hogy már unom és szégyellem, hogy csak másolni tudok... Hogy találhatom meg önmagam?

2011. okt. 17. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne figyelj rájuk. Egy ember sem ugyanolyan, mindenki mást szeret. Ha nem foglalkozol velük, nem figyelsz oda rájuk, abbahagyják. Visszaszólni nem a legjobb megoldás, mert lesüllyedsz az ő szintjükre. Ezzel nem azt mondom, hogy hagyd magad, és csinálj magadból bolondot, inkább szólj valakinek :)

Sok sikert!

2011. okt. 17. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen a testalkatod de szerintem kezdj el otthon edzeni,fekvőtámasz,súlyzó.Plussz olvassál önfejlesztő könyveket,önismeret hasonlók.18-19 éves korodra komoly lehetsz.Tanuld az életet könyvekből stb fejleszd magad neten.
2011. okt. 18. 01:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!