Ez bunkósàg a haverommal szemben?
az egyik osztalytarsammal beszélgettünk az egyik legjobb haveromról mert ő nem nagyon szereti.Az baj ha elmondtam róla pár dolgot pl hogy van pénzük kicsit meg a szülei foglalkozását(ami nem rossz), tehát kicsit beszélgettünk róla.sztem ez nem kibeszélés mert nem szídtam csak a bunkó természetéről beszélgettünk amit a haverom is tud.be is valja h az:D
akivel beszéltem mondtam hogy ne mondja neki meg nem is olyan.de màskor ilyet ne csinalljak azért nem?vagy nincs benne semmi nagyon rossz?
Ha az egyik legjobb haverodról mondod ezt úgy, hogy ő nyilván azért nem mondta el, mert nem szeretné, hogy tudják, akkor igen, elég paraszt voltál és máskor nagyon nem kéne ilyet csinálnod :D
Egyébként a bunkóság részben szubjektív is, én is az vagyok, de csak azért fújják, mert nem tudják mi áll mögötte. (:
Két hírem van a számodra, egy rossz és egy jó.
A rossz az, hogy pletykás vagy.
A jó pedig, hogy ezen tudsz változtatni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!