Mi az első gondolatotok ébredés után?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 10:17
33/46 anonim válasza:
"Jajj csak erjek haza a sulibol, egesz nap aludni fogok!"
Ami mellesleg mindig elmarad, de reggel jo belegondolni, hogy amikor hazjovok aludhatok tovabb. :D
34/46 anonim válasza:
Már megint prüszkölök, mert éjszaka nyitva felejtettem, azt a kva ablakot :P
35/46 anonim válasza:
Az, hogy milyen jó lenne az exbarátom mellett ébredni, akit a mai napig nagyon szeretek:(
És ekkor elgondolkodom hogy tulajdonképpen miért is kelek fel, majd rájövök hogy a McCaféban vár rám egy duplacsokis jegeskávé, és ezért érdemes felkelni. :D
36/46 anonim válasza:
1 hónap múlva vizsgák tömkelege, és bele kellene húzni :D Pedig már szinte mindent tudok, de állandóan ezen idegeskedem :/ Lefekvés előtt, ébredés után :S
37/46 anonim válasza:
"hogy is kell megszerkeszteni a gyújtópontot?" vagy egy periódusos rendszer jelenik meg előttem. Ez néhány napja tényleg így van :)
38/46 anonim válasza:
Mi a f****-ért csipog ez a k**** telefon!
B***** meg, már megint mennem kell melózni!
Nem akarom!
Hulla vagyok!
Más eset a szabadnap: Még egy kicsit visszafekszem:-)
Aztán neki kéne látni a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!