Mi az első gondolatotok ébredés után?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 10:17
21/46 anonim válasza:
Mivel direkt a kedvenc számaim ébresztenek magamban táncolok egyet :D! utána nyomok még vagy 1 óra alvást utána anyám ordibálva jön be hogy mindjárt elkések ekkor 5 percig szarakodok azzal hogy föl tudjam nyitni a szemem mosakodás és öltözködés közben végig gondolom hogy ma milyen szar napom lesz (általában csak szerdán van ez :D) és végül még 10 perccel előbb beérek mint ahogy elkezdődnének az órák :D
23/46 anonim válasza:
"Bzmeg, 4 óra. De kvára nincs kedvem melóba menni..."
24/46 anonim válasza:
szó szerint:)
faszom ebbe a koránkelésbe:D
25/46 anonim válasza:
jaj ne na mar megint suli ez nem igaz...mikor lesz mar hetvege?
Hetvegen:de jo,hogy vegre hetvege lehet lustizni:)
26/46 Avalanche válasza:
Hétközben: "Még egy öt percet"<-ebből általában 20 lesz. Utána rohanás suliba. =)
Szabadnapokon: "Miért pont az én ajtóm előtt ordibál a tesóm?"
27/46 anonim válasza:
hogy vegyem rá a pasim, hogy az öcsémet ő vigye reggel suliba és én aludhassak. ha muszáj felkelni, akkor kávé...és hogy már megint hulla vagyok
28/46 anonim válasza:
az hogy nincs kedvem dolgozni menni, mostanában meg az érettségi...
29/46 anonim válasza:
jól esne egy kv, meg egy cigi!
30/46 Zümy válasza:
Több mindenre gondlok...1.reggel van:)2. jajj ne suli:S 3.aluuudni akarok.4.Mit is álmodtam:o:D..és ha rájövök hogy mit akkor 5.furcsa mint mindig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!