Mi az első gondolatotok ébredés után?
Az hogy jaaaaaaaaaaaaj menni kell iskolába...had aludjak még 1 órát!!!
vagy az hogy jaaaaj dejó ma hétvége van.
soxor nemjut eszembe hétvége van-e vagy sem:D
6ra szoktam beállitani az ébresztöt de nem ilyenkor kelek,mindig ugy van h 6.00, 6.05, 6.10, 6.15 és 6.20 és max 30koor felkelek :D
és amm általába az jut eszembe, hogy jajj nem akaork hármas lenni évvégén meg ien dolgok..:D
Kávé, cigi..de azonnal:D
Meg az,hogy megint menni kell abba a tetves iskolába!
Sírok magamba egy sor, hogy Úristen már megint suli.
Már megint egy feszült nap.
Már megint látom azt a lányt, akit szeretek. Aki lesz@rja a fejemet magasról.
Utána sírok egy sort, hogy mennyivel jobb lenne nem létezni.
:'(
F/17
volt már iesmi kérdés....
4kor kelek, de 3:45re van állítva az óra.
így van negyed órám összeszedni a gondolataimat.
ezek általában a következők : nincs ma kedvem suliba menni, hány óránk is van? csak 5, lehet h nem kéne bemenni. áhhh nemérdekel, bemegyek, már csak pár nap. elkéne szívni egy cigit. de nincs erőm kikelni, meg wcre is kell mennem. najó, kikelek, úgyis mingyár jön a janó, addig meg kávét is föl kell raknom. na akkor kikelek. miez? ez bob marley :) akkor ezt a számot még meghallgatom, és kelek...
amikor írtam, nem dobta ki, hogy lenne ilyen kérdés, úgyhogy nem kérek elnézést :D
nem tudom miért lettetek lepontozva, mindenki a kérdésre válaszolt, szal itt nincs nem hasznos válasz csak valakinek kretén hobbija :)
Hétköznap: "Milyen nap van?? ...hétfő,kedd,szerdaa??
jajj már megint suli...feszültségek,baklövések következnek..."
Hétvége: "HÉÉTVÉÉGEEEE! ezaz:D egy teljes nap a családommal, és azokkal lehetek akiket szeretek...(:"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!