Nem vagyok rossz fiú. Sőt én nagyon is jó fiú vagyok. Szoktam adakozni a hajléktalanoknak. Vasárnaponként ministránsként tevékenykedem 1 templomban. A kinőtt ruháimat elajándékozom a rászorulóknak. Nem dohányzom, nem iszom, nem járok bulizni. (? )
Figyelt kérdés
ezért elhatároztam, hogy rossz fiú leszek.
verekedni fogok mindenkivel.
a BKV ellenőröket megpróbálom kijátszani 1 lejárt bérlettel.
rászokok a cigire és az alkoholra.
nem fogom a ruháimat elajándékozni, és ha 1 hajléktalan pénzt koldul tőlem NINCS PARDON. Többé nem fizetek be semmit, és este kifogok maradozni itthonról.
nem járok be többé a vasárnap esti misére, és a suliból is lógni fogok.
remélem így lesz barátnőm.
szerintetek jó ötlet?
19f
2011. okt. 3. 12:40
11/18 A kérdező kommentje:
értem.
2011. okt. 3. 15:03
12/18 anonim válasza:
szerinted ha megjátszod magad, akkor kellesz majd valakinek? hány éves vagy? 13?
13/18 A kérdező kommentje:
de így a lányok nem foglalkoznak velem, mindig olyan távolságtartóak velem..... inkább segíts, hogy min változtassak.
2011. okt. 3. 20:14
14/18 anonim válasza:
semmin. normális lányokhoz próbálj közeledni, olyanokhoz, akik olyan körökben mozognak, mint te.
15/18 A kérdező kommentje:
ezzel most sokat segítettél.....
2011. okt. 3. 20:25
16/18 anonim válasza:
Nálam is pont ez a legnagyobb baj... Attól ha cigizni meg alkoholizálni fogsz, attól nem leszel menő, nehogy azt hidd. Sőt, ha suliból lógni fogsz, akkor kukás leszel...gondolom, nem szeretnél csöveskedni az utcán...Feltételezem, hogy visszahúzódóbb típus lehetsz, én is az vagyok. Ezért megpróbálok olyan csajt keresni, aki visszahúzódóbb. :D de persze ne legyen túl komoly... a lényeg annyi, hogy olyan csajt keressél, akivel minél több a közös tulajdonságod :D Erre a módszerre most jöttem rá körülbelül 1.5éve. Remélem tudtam segíteni. :D 20/F
17/18 A kérdező kommentje:
meglátjuk.
2011. okt. 4. 06:47
18/18 anonim válasza:
ha edig rendes voltál ahogy leírtad és most az ellenkezöjére lápsz rosszul teszed és atól nemlesz barátnőd. A rosszat tessék elfelejteni kergestd el a sátént és tessék ezt megyoni a papnak mert nagyon nagy bünzt követtél el. Ha az alkoholra, cigire szóksz elfogy a pénzed gondokodj normálisan kivánom sikerüljön barátnöt szerezni de majd jön. Ha nem akkor nem az isten akarja hogy szolgája lágy azaz pap ? nekem meg fiú nemjöt soha 33 éves vagyok engem meg az Isten lehet apácának szeretne de én nemleszek soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!