Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a rémálmok oka?

Mi lehet a rémálmok oka?

Figyelt kérdés

Már hetek óta szinte minden éjjel rémálmaim vannak. Katasztrófák,gyilkosságok,stb. :'(

Mi lehet ennek az oka?

2011. okt. 1. 15:32
1 2
 11/16 Lorokus ***** válasza:
Valakitől legbelül félsz, vagy valakit nagyon szeretsz és azt félted. De (mint a többiek) én is mondom, ne legyél stresszes. És mondjuk elalvás előtt gondolj valami jóra pld. a kedvenc ételedre, a legjobb barátodra a kedvenc vígjátékodra.
2011. okt. 3. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

ha hiszel benne akkor segít.

Szerintem az a baj ,hogy nem vagy eléggé lefárasztva!lefekvés elött kondiznod kéne vagy egy picit továbbh kéne hogy fentmaradj...

2011. okt. 4. 09:55
 13/16 A kérdező kommentje:
A hajnali 1-2 óránál is tovább? Reggel meg 6-7 körül kelek...
2011. okt. 4. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg az a bajod hogy nem vagy fáradt amikor aludni kezdesz!!!!Jó későn kelő vagy! :)

És mit csinálsz hajnali 1 ig?filmet nézel?

Az az egészséges ha már 10 fele alszol,de mivel fiatal vagy akkor 11.Járj el sportolni,fárasszad ki magad!!!Hidd el utána tuti megy az alvás!!!

2011. okt. 4. 13:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,majd kipróbálom.
2011. okt. 4. 14:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Stressz tuti lenyeges faktor ebben.

Mostanaban - elmult jo par honapban- nekem is gyoker almaim vannak... Ugy utalom mar oket...:(

Amugy a sportok lehet jol jonnenek, meg ha nem felnek a sotetben...

Ilyen termeszetes bogyokat szedtem mar de az nem hatott nyugtatozni meg nem fogom magam a fuggoseg miatt...

2011. okt. 5. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!