Szégyen ha nem ütök vissza?
Figyelt kérdés
Hát az lenne a problémám h az iskolánkban van 1 cigány lány (utálom) ellököt az utjáából a padnak ahogy szokta és én meg ellöktem a földre és mondtam neki h anyád persze ő meg folyton káromkodik felkapta a vizet szemenvágot a szemüvegem elrepült a számat kicsapta és nem ütöttem vissza ez szégyen vagy csak jólneveltség mer cikiznek h aztmondják elvert közbe nemis fájt és meggse látszik .De hameg visszaütök abból bunyó lessz aztmeg nemakarom és aztse h cikizzenek mitkéne tennem ?? 14/f2011. szept. 28. 20:15
11/12 anonim válasza:
mondd meg hol laksz megyek és megöljük a tetves cigányokat!
12/12 anonim válasza:
Dikk a mágyár de kemíny vádj gyere megtannállak hajjak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!