Már nem én vagyok a vezér egyéniség, hogyan szerezhetem vissza?
Sziasztok!
Ez úgy kezdőtőt, hogy én a nyáron elmentem dolgozni a haveri körön kívül. Haza jöttem kéthetente és el is mentünk a discoba. De most h vége a nyárnak úgy érzem, hogy az egyik haverom átvette tőlem azt a 'vezér egyéniséget' pedig mindig én voltam a meghatározó személy a haveri körbe és most nem valami jóérzés h nem körülöttem mozognak az emberek, sőt el is felejtettek.. valami ötlet h újra én legyek a középpontba?
17/F
Ugyanúgy viselkedsz, mint azelőtt? Szervezel közösségi programokat? Érdeklődsz a barátaid dolgai iránt? Másokkal is törődsz magadon kívül?
Mert ha nem, ezek lehetnek a főbb hiányok. Ha pedig a te részedről minden maradt a régiben, akkor barátaid változtak meg. Lehet, hogy meguntak. Esetleg más valakiben több fantáziát láttak, mint benned.
Ez egy idő után természetes. Évek során a baráti körök tagjai kicserélődnek, mások más szerepeket vesznek fel.
Ahhoz, hogy valaki végig a középpontban tartsa magát, nagyon nagy formának kell lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!