Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szégyen ha nem ütök vissza?

Szégyen ha nem ütök vissza?

Figyelt kérdés
Hát az lenne a problémám h az iskolánkban van 1 cigány lány (utálom) ellököt az utjáából a padnak ahogy szokta és én meg ellöktem a földre és mondtam neki h anyád persze ő meg folyton káromkodik felkapta a vizet szemenvágot a szemüvegem elrepült a számat kicsapta és nem ütöttem vissza ez szégyen vagy csak jólneveltség mer cikiznek h aztmondják elvert közbe nemis fájt és meggse látszik .De hameg visszaütök abból bunyó lessz aztmeg nemakarom és aztse h cikizzenek mitkéne tennem ?? 14/f
2011. szept. 28. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Hol laksz? egyébként ha lány (bár cigóknál nem lényeg) akkor azért nem kéne visszaütnöd neked... bár megérdemelné és ki is lesz taposva a bele ne aggódj , haggyad rá szolj ofinak v valami

de ne aggódj lesz változás :) gyökeres :D

2011. szept. 28. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

lehetne, de helyedbe nem csapnék szarba!

am tudok cigányul pár szószerkezetet, csúnyát, ha kellenek, akk írjál privit :D

2011. szept. 28. 20:27
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
egy újabb kitűnő példa a cigánybűnözésre
2011. szept. 28. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
szólj egy felnőttnek, nem kell visszaütnöd, de nem is hagyhatod annyiban, mert az illető nagyon el fog kanászodni, vagyis felbátorodik a sikerein, hogy még egy fiút is legyőz aztán másokon gyakorolja majd a "mesterséget"
2011. szept. 28. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Nézd a kis ganajt! Kivirágzott a xarvirág! Bajos helyzet, de ha visszaütsz, gyün az egész putri!
2011. szept. 29. 00:15
 6/12 KÁELEF ***** válasza:
Szétverném a gyomrát ököllel, míg vért nem öklendezik fel.
2011. szept. 29. 05:49
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer kell megütni. De akkor annyira, hogy megtanulja, hogy veled nem szórakozik.
2011. szept. 29. 15:41
 8/12 anonim válasza:
75%
Utolsó-utolsó előttit inkább ne tedd :S A többi válasz jó.Nem kötözködnék vele,mert ahogy már mondták előttem:Jön áz egísz csálád!Akkor viszont annyira megverhetnek mondjuk iskola után,vagy valamikor,hogy kórházba is kerülhetsz :S rosszabb esetben le is szúrhatnak o.o
2011. szept. 29. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

Itt igazából nem tudtál mit tenni, ha visszaütsz az meg azért lett vna gáz mert ő lány. Próbáld meg elelejtenio, aki beszól vágj vissza. Velem is volt már ilyen :)

16/F

2011. szept. 29. 19:39
 10/12 mustafa33 ***** válasza:
Ne hagyad magad, mert rád szálnak. Ha meglátják hogy meghátrálsz csicskázni fognak! Ne verd meg, ne menj neki, csak üsd vissza de úgy ahogy rézmüvesék ütik meg a lányt. Viszakézből pofon, csavarva és csattanjon. Mindjárt tisztelni fog. Nem szabad rúgni, ököllel ütni, nem szabad hasba. Ha netán hátba vágnád, midjár egy pofot is kenj le. Máskép valóban várhatod a pereputyott. De egy csattanós, csodára képes. Vigyázz ki ne verd a fogát, vagy ne lehessen látni, esetleg a csíkokat ujjad nyomán. De azután vigyáz mert rád mászik és molesztálni fog. Ismerem őket, hidd el nekem.
2011. szept. 30. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!