Hogy szerezzem vissza a bizalmát és rokonszenvét?
Figyelt kérdés
Volt még nyáron egy nézeteltérésünk egy osztálytársunkkal. Próbáltuk hívni programokra de nem jött, mindig el taszított minket. Msn-en is ha rá írtam válaszolt pár szóval és aztán lekoptatott azzal hogy "megyek szia". Nem tudom.. talán túl rámenősek voltunk?... (ugyan is én és egy barátom próbálgattuk hívni, találkozni vele) egész nyáron nem beszéltünk. Sokat agyaltunk rajta hogy miért történt ez. És amikor elkezdődött ismét az iskola, bocsánatot kért hogy "bocs hogy ilyen bunkó voltam." erre mi: "mi is bocs. felejtsük el" persze eközben mindannyian vigyorogtunk mint a vadalma, mert eléggé zavarba voltunk. Mostanra már enyhültek a dolgok. Voltaképp úgy viselkedik velem mint előző évben. Mintha nem történt volna semmi. Gondolom így próbálja elsimítani a dolgot.. De pl amikor ráírok megint msn-en újból jön a lekoptató szöveg pár rövid mondat után... "na de én megyek cső" Természetesen nem megy sehova.. A másik barátom akivel hívogattuk őt a nyáron, vele már normálisan beszélget. Akár élőben, akár msn-en. Nem koptatja le őt. Viszont én még mindig érzem hogy már nincs meg az a rokonszenve felém. Még mindig lekoptat msn-en. És nekem fogalmam sincs hogy a barátom hogy szerezte vissza rokonszenvét ettől az említett személytől... És én mit rontok el?2011. szept. 30. 20:25
1/10 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, válaszoljon már valaki! Fontos lenne...
2011. okt. 2. 15:33
3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném. Nem érzem hogy gyűlöl. Azt azért meglehet érezni.
2011. okt. 2. 15:34
4/10 A kérdező kommentje:
és ha gyűlöl, akkor mért gyűlölne pont engem ha a másik társam akivel "tettestársak" voltunk, nem gyűlöli? Én ezt nem értem...
2011. okt. 2. 15:36
5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tud senki tanácsot adni vagy segíteni? ...
2011. okt. 2. 16:11
6/10 anonim válasza:
Lehet,h a barátoddal külön megbeszélték..
7/10 anonim válasza:
Kérdezd meg attól akivel kibékültél h miért viselkedik ugy ahogy..
8/10 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem tőle és azt mondta "lehet hogy még benned érzékeli a kitörés lehetőségét". Tehát ez a személy nem szeretné ha elkezdeném az érzelmi kitörésemet msn-en rázúdítani. Sajnos ez nyáron már megtörtént. Nem bírtam cérnával. Ezt a "tettestársam" is tette. épp ezért nem értem.. ha ő is ugyan olyan mértékben tette amit én akkor mi ez az egész??..
Összebeszéltek volna? Azt nem hiszem. Nem rossz indulatú embereknek ismerem őket akik összefognak és utáljanak.
Egyébként hogy tisztázzuk. nem tudom hogy ez fontos e a dologhoz. Ez az említett személy lány, a tettestársam fiú és én pedig lány vagyok.
2011. okt. 2. 16:37
9/10 anonim válasza:
Hát akkor lehetséges h összebeszéltek mivel fiu+lány ..lehet h fiú érez vmit a lány iránt és azért bocsátott meg neki könybben vagy van vele jobba mint veled..
10/10 A kérdező kommentje:
Azt kizártnak tartom. Annyira azért ismerem őket hogy nem jönnének össze.
2011. okt. 3. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!