Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért sírok ezek miatt?

Miért sírok ezek miatt?

Figyelt kérdés

ha meglátok egy videót, vagy egy képet, vagy bármit, amin állatkínzás van, vagy gyilkolás, elkezdem a sírást. Még olyan videóknál is, amin jól látszik, hogy az ember miatt pusztulnak el...pl itt van egy a globális felmelegedésről:

http://www.youtube.com/watch?v=PXvpDoGrRGU&feature=player_em..

Ezen kb. egy tíz percig csak bőgtem... De ha egy hangyát(!!!) megölök, már akkoris csak sírok, és ha pl. egy biciklit rugdosnak, már akkoris sajnálom, mert úgy tekintek rá, hogy neki is van lelke...Aki rugdossa, mondom neki mindig, hogy hagyja már abba. Ha (amit előbb mondtam, hogy) egy hangyát megölök, óriási lelkiismeretfurdalásom van, és eltemetem, kis virágokat teszek mellé, mert szerintem azt szeretném elérni, hogy bocsásson meg nekem.

Mi van velem? Ez normális? Vagy egy betegség vagy mii??

2009. ápr. 26. 21:56
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

De most ezt mért kéne kinőni?? o.O

Az állatkínzásos dolgokon, a fóka öléses videókon, és a hogyan készül McDonaldsos kaja, szőrmefarmok, élvenyúzás.. .c videókon én is mindig elbőgöm magam, sőőőőt az olyan képeken is amin egy olyan állat van akit bántottak..

Az emberek különösebben nem hatnak meg :D

Szóval nem tudom,hogy ez neked mért jelent problémát.

2009. ápr. 28. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem leszel ennyire érzékeny, de aki alapból ilyen, az nem változik meg gyökeresen.

Én 19 éves vagyok és nem vagyok egy nagyon érzékeny ember, de az állatkínzás az egyetlen, amitől mindig kikészülök teljesen.

2009. ápr. 28. 14:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát nmis az, hogy kiszeretném nőni, vagy valami, hanem hogy ezzel így leszek e felnőtt koromba is:D

de nagyon köszi nektek is:)

2009. ápr. 28. 14:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes dolog. Én is ilyen voltam ilyen korban. Mi mikor voltunk pályaválasztásin, azt mondták, hogy ez így teljesen jó, pár év és az egész átcsap emberszeretetbe.

Az ilyeneknek jók az olyan munkák, mint orvos, óvónő, tanár stb..

2009. ápr. 28. 22:49
 15/19 A kérdező kommentje:
ahham,értem, köszike:D hát igaziból nagy álmom, hogy idegenvezető lehessek....:) és a szüleimnek is tetszik ez az ötlet:D
2009. ápr. 29. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Tudom ez most nagyon témába vág, de annak most nem éri meg elmenni. Nincs rá nagy kereslet és Magyarországon amúgy se. Esetleg külföldön. De persze, ha ez az álmod, akkor hiába papolok, úgyis annak mész. És amúgy is olyan munkát válassz, amit szívesen csinálsz majd. De szerintem ráérsz még gondolkodni.

Gondolom a nyelveket is jól vágod ^^

2009. ápr. 30. 18:41
 17/19 A kérdező kommentje:

hát igaziból MÁR nem annyira nagy álmom, mint volt, de még midnig érdekel, és hát nyelvet azt 8.-os létemre kettőt is tanulok(angol, német), illetve online tanulom a japánt, és a finn nyelvet is:D

azért köszi:)^^,

2009. máj. 1. 08:58
 18/19 anonim válasza:
Érdekes de én is ilyen vagyok :D
2009. dec. 19. 18:24
 19/19 A kérdező kommentje:
na, akkor legalább nem vagyok egyedül....:D:D
2009. dec. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!