Miért sírok ezek miatt?
ha meglátok egy videót, vagy egy képet, vagy bármit, amin állatkínzás van, vagy gyilkolás, elkezdem a sírást. Még olyan videóknál is, amin jól látszik, hogy az ember miatt pusztulnak el...pl itt van egy a globális felmelegedésről:
http://www.youtube.com/watch?v=PXvpDoGrRGU&feature=player_em..
Ezen kb. egy tíz percig csak bőgtem... De ha egy hangyát(!!!) megölök, már akkoris csak sírok, és ha pl. egy biciklit rugdosnak, már akkoris sajnálom, mert úgy tekintek rá, hogy neki is van lelke...Aki rugdossa, mondom neki mindig, hogy hagyja már abba. Ha (amit előbb mondtam, hogy) egy hangyát megölök, óriási lelkiismeretfurdalásom van, és eltemetem, kis virágokat teszek mellé, mert szerintem azt szeretném elérni, hogy bocsásson meg nekem.
Mi van velem? Ez normális? Vagy egy betegség vagy mii??
sztem egy kicsit túlzásba viszed a dolgot. oké,ha az állatkínzáson sírsz, de hogy egy bicaj miatt, és hogy eltemeted a hangyát... hát ilyet még nem hallottam.
Nem vagy egy kicsit depressziós? én akkor szoktam mindenen bőgni.
22/l
jajj én azon a pedigrís(nemtudom hogy írjákXD) reklámon sírok foylton:S mikor azt a Bella kutyust mutatják x.x, nézek valami jó filmet, reklám,kutysá reklám..puffXD
am áltba énis elszomizom ha valakit bántanak:C
de sztem állj le evvel a hangyát eltemetem dologgal, merha belegondolsz akkor egésznap ezt csinálhatnád:Dmer most sétálgatsz az utcán és észreseveszed h ölöd ahangyákat:D najó ez gonosz votlX) de tény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!