Volt már veletek olyan, hogy annyira hiányzott valaki, hogy fizikai fájdalmatok volt? Bele lehet ebbe halni?
Velem még nem volt,hogy ennyire a szívemre vegyem!
Fizikai fájdalom?Ez lehet pszichés is.
Véleményem szerint jó lenne ha látna egy doki,ő okosabban elmagyarázná mi a bajod.
Első vagyok!
Ja és szerintem sem lehet belehalni!
a második vagyok.
akkor tudom milyen érzés. nekem januárban volt ez az érzés, de már szerencsére túl tettem magam rajta. Fontos, hogy mindig csinálj valamit. Én például igyekeztem minél később hazajönni a suliból. Hétvégente is elmenni, csak hogy ne gondoljak rá, és ne érezzem a hiányát.
Nekem plátói volt, így mégrosszabb volt. De ha tetszik neked egy fiú/lány, akkor gondolj rá mindig. Ez is hidd el sokat segít, hogy van olyan ember, akire tudsz gondolni.
Ha együtt vagytok, akkor tudsz vele telefonon beszélni, vagy msnen.
Ha ezeket csinálod, akkor folyamatosan kezd csökkeni a hiányérzete. És aztán már sokkal elviselhetőbb lesz, és háttérbe szorul. Remélem a legjobbat.
Tegnap szakított velem a barátom..
Éjszaka ki kellett hívni az ügyeletet.. 40 fokos lázam volt és képzelődtem is :S
Azóta szerencsére NAGYJÁBÓL rendeződtek a dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!