Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy annyira hiányzott valaki, hogy fizikai fájdalmatok volt? Bele lehet ebbe halni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem még nem volt,hogy ennyire a szívemre vegyem!

Fizikai fájdalom?Ez lehet pszichés is.

Véleményem szerint jó lenne ha látna egy doki,ő okosabban elmagyarázná mi a bajod.

2009. ápr. 25. 23:01
 2/11 timido ***** válasza:
100%
bele halni nem lehet, de nekem már hiányzott annyira valaki, hogy szinte már fájt. Tehetetlennek éreztem magam, és úgy éreztem ennek az érzésnek soha nem lesz vége. Persze én szerelmes voltam abba, aki hiányzott. A hiányt sokféleképpen meg lehet élni.
2009. ápr. 25. 23:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Ja és szerintem sem lehet belehalni!

2009. ápr. 25. 23:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Második: Én is így vagyok...
2009. ápr. 25. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom van-e kapcsolat a kettő között, de nemrég valaki annyira megbántott és annyira szomorú voltam miatta, pár napra rá kórházba kerültem mert rosszul lettem, hánytam és iszonyatosan fájt mindenem, nem mutattak ki semmi vírust nem tudták mitől lehettem rosszul... aztán 1 nap múlva már jobban is lettem. tényleg nem tudom hogy van-e a kettő között kapcsolat
2009. ápr. 25. 23:06
 6/11 timido ***** válasza:
86%

a második vagyok.

akkor tudom milyen érzés. nekem januárban volt ez az érzés, de már szerencsére túl tettem magam rajta. Fontos, hogy mindig csinálj valamit. Én például igyekeztem minél később hazajönni a suliból. Hétvégente is elmenni, csak hogy ne gondoljak rá, és ne érezzem a hiányát.

Nekem plátói volt, így mégrosszabb volt. De ha tetszik neked egy fiú/lány, akkor gondolj rá mindig. Ez is hidd el sokat segít, hogy van olyan ember, akire tudsz gondolni.

Ha együtt vagytok, akkor tudsz vele telefonon beszélni, vagy msnen.

Ha ezeket csinálod, akkor folyamatosan kezd csökkeni a hiányérzete. És aztán már sokkal elviselhetőbb lesz, és háttérbe szorul. Remélem a legjobbat.

2009. ápr. 25. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Belehalni nem lehet, de fizikai fájdalom simán lehet tőle. Nem szeretném nagyon részletezni, nehogy rám ismerjenek, de egyszer mikor nagyon-nagyon-nagyon szerelmes voltam egy lányba, és mikor éreztem hogy ő korántsem ennyire biztos a dolgában, kórházba kerültem a szívemmel, és elég rejtélyes eset volt... az orvosok nem igazán tudták mi történt... lényegében "magszakadt a szívem" szó szerint.
2009. ápr. 25. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap szakított velem a barátom..

Éjszaka ki kellett hívni az ügyeletet.. 40 fokos lázam volt és képzelődtem is :S

Azóta szerencsére NAGYJÁBÓL rendeződtek a dolgok..

2009. ápr. 26. 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
igen lehet ilyen, nekem pl a stresztől migrénem szokott lenni,
2009. ápr. 26. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem is történt már ilyen. A barátom elment, és nem lehetett tudni hány hónap múlva lehetek vele újra, két nappal később belázasodtam, elájultam és kórházba kerültem :S de nem tudták hogy mitől lehetett ez, és másnapra már semmi bajom nem volt..
2009. ápr. 26. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!