Milyen a lelkiállapotod mostanában?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 22:04
21/29 anonim válasza:
Jó, én szeretem az életemet nem tökéletes de az enyém, és ha valami nem tetszik benne, akkor tovább lépek, keresek jobbat:É
22/29 anonim válasza:
kezdem elveszteni a fonalat.
mindig így van, mikor azt hiszem hogy végre megvan
kicsúszik a kezem közül.
23/29 anonim válasza:
Olyan szívesen szétütném valakinek a fejét kedvem van mostanában. Szóval nem túl jó.
25/29 anonim válasza:
hááááááááááát az életem jó, csak jobban kellene értékelnem a jó dolgokat az életemben, sokszor azt vettem mindig figyelembe ami pont nemvolt jó, pl. nekünk küzdeni kelett egy kicsit a babáért, na jó nagyon sokat küzdöttünk, de végre reményünk lett, és most nagyon boldog vagyok!!!!!
De már mondogatam magamnak hogy a sajt életemet nem akarom tönkretenni,azért mert a rossz dolgokat teszem előre, inkább a jóra koncentárol, pedig nincs állásom ,mától a férjemnek nincs állása, de van házunk ,kocsink nincs hitelünk majdcsak kilábalunk ebből is!
26/29 anonim válasza:
olyan szar, hogy nincs is lelkiállapotom !
27/29 anonim válasza:
Új melóba megyek kedden, úgyhogy izgatott vagyok. Meg aggódom is, mert egy barátomat napok óta nem tudom elérni.
28/29 anonim válasza:
Rossz. Annyi minden fáj, most is úgy érzem hogy fáj a szívem, mert fáj is. Úgy érzem hogy mindneki elveszi azt amit az enyém, én a pokol legalján vagyok, mások meg fent a menny tetején. Egyedül vagyok ott, ezt érzem. Mit tegyek?
29/29 anonim válasza:
Állandóan (percről percre) változik. Egyszer mennyország máskor pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!