Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyik szenvedélyem az írás....

Egyik szenvedélyem az írás. Véleményetek erről a pár sorról? Csak egy a sok "művem" közül.

Figyelt kérdés

Egy vágy, egy érzés, egy gondolat, egy ember, aki megihlet és gondolata is elsöpör.

Egy ember, aki nem jelent semmit, de mégis sokat számít.

Egy karmikus találkozás, egy együtt töltött este és egy búcsú, ami mégsem látszik búcsúnak.

Egy remény, egy karmikus érzés, mikor tudod, hogy még valamikor, valahol, valahogy újra látod.

Csak pár óra egy emberrel akiben soha nem biznál meg, és mégis tökéletes bizalmat adsz neki.

Mikor tudod, hogy nem érdekled és egyszer, valamikor úgyis újra megkeres.

Ez az élet értelme, a bizonytalanság, és a remény a szivedben, amit soha nem adnál fel… és mikor az utolsó szó mindig a "viszlát!".

2011. szept. 23. 20:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem robbantam, elfogadom a kritikát. Én is kevés embernek vagyok szimpatikus, ahogy a versem is, szóval megszoktam, nincs okom robbanni, csak kommentáltam.

A történeteim még csak készülőben vannak, de majd lehet, hogy megosztok belőle egy részletet.

2011. okt. 19. 11:10
 12/12 AMBRA válasza:
Mi itt vagyunk,vàrjuk:o)
2011. okt. 19. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!