Miért félek közelebb kerülni az emberekhez? (nincs sok írás lent )
Már a barátaimhoz sem merek...vagyis mindig úgy érzem, hogy van valami határ.és onnantól már bizonytalan leszek. Ha pedig pasikról van szó, akk méginkább...de ez miért van így. Valami betegség (pedig sokak szerint jófej vagyok...)
Csak...néha...úgy félek beszélni mások előtt (mármint azt amit gondolok) mert akkor félek, hogynem fog...úgy elsülni, ahogy szeretném:(((
Ezzel én is teljesen így vagyok, már megőrülök magamtól. Egyszerűen nem vagyok képes nyitni mások felé, vagyis csak egy bizonyos pontig. Hidd el megértelek, de fogalmam sincs mit kellene csinálnunk. :(
Ezt muszáj volt most leírnom, tudom nem írtam megoldást, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül...
15/L
De, nekem van egy legjobb barátnőm, akivel már 7 éve ismerjük egymást, de sokszor nem tudok úgy beszélni vele ahogy akarok...néha úgy érzem kicsit lenéző, de a legtöbb esetben segít, ha meg akarok beszélni vele valamit.
De most a ti véleményetekre, és segítségetekre vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!