Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen lehetne egyszer látni?

Milyen lehetne egyszer látni?

Figyelt kérdés
Született vakként sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést, milyen lehet látni, de nem tudom elképzelni. Ti eltudnátok mondani nekem valahogy? De ha valaki kérdezne, válaszolok szívesen.
2011. szept. 22. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem igazából ezt nem lehet elmondani..... De viszont én sokszor csinálok olyat, hogy egy sállal bekötöm a szemeimet, és az nem olyan jó, hogy nem látok (többször neki megyek dolgoknak, lefejelek dolgokat...) :)
2011. okt. 1. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:

helló!

Nem is tudom ,mivel kezdjem...

A látás meghatározza az életemet,nélküle nehezen küszködnék.

Vannak napok az életembe,amikor azt mondom ,hogy ezért a látványért érdemes élni és tényleg (ekkor görög országban motoroztam a hegyek közt)...Imádom mikor tavasz van,látom hogy az élet megindul,kisüt végre a nap,mikor kimész egy erdőbe és élénkek a színek,mikor megnézhetek egykető gyönyörű lányt,nőt.Az a baj hogy a hétköznapi ember nem fogja fel,hogy mi van a kezében addig amíg el nem veszti!

2011. okt. 4. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:

szia!

mikor valaki lát az olyan, mintha egyszerre érinthetnéd meg az egész körülötted lévő teret, aki lát az tudja pontosan h mi hol van és közben nagjából meg lehet saccolni a tárgyak anyagát, súlyát, anélkül hogy kölzelebb lépnénk hozzá.

a szemünkkel egyszerre tapintjuk a teret.

szerintem ez a lényege.

2011. okt. 4. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok: a szagok mennyire befolyásolnak? nekem nagyon meghatározóak, azokkal nem is barátkozom akiknek az illata rossz érzést, vagy éppen semmilyen érzést sem kelt bennem.
2011. okt. 4. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!