Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A barátom egyszer odaadó és...

A barátom egyszer odaadó és kedves, máskor olyan mint aki látni sem bir. Sokszor változtatja a hangulatát. Nem emlékszik dolgokra már 1-2óra után (olyan is van) Egyszer nagy terve i vannak velem máskor pedig beakarja fejezni! Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Amúgy szivogat újabba (fű).ez depresszió esetleg skizofrénia?agy micsoda?Volt mikor sirva mondta hogy van vele valami de ezt nem mondhatja el mert nem tud róla beszélni és ezt ő gondolja csak a fejében igy.Értehetelen tudom de ezt mondta!Amúgy sokan szeretik mert egy jólelkü ember alapjáraton és a társság kedvence,de újabban olyan nagyon furcsa.Pl szeret minden rendben,és aztán valakivel beszélget aleltelt kis idő és komor fejjel közőlte ne szeretlek.Utána meg nem akarlak elvesziteni!Hát enyni!Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 26. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Találgathatunk, de az tuti nem oldja meg a problémádat.
2010. máj. 26. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
ha tudod vedd rá, hogy menjen pszichiáterhez, és a füvezést jobb lenne hanyagolni mert erősiti a mentális betegségek tüneteit.
2010. máj. 26. 10:16
 3/9 A kérdező kommentje:
jóó lenne pedig mert szeretm és aggódom érte.Most ott tartok addig nem keresem mig ő nem teszi és nem érzi szükségét hogy találkozzunk.A fű miatt úgyis amásodik helyen vagyok csak.De már nem is a fontos legalábbis jelenleg nem ezen vagyok,hanem hogy legyen olyan mint régebben és ne érje nagyobb baj.Mert ő bizony legtöbbszőr tök jól elvan észre sem veszi hogy baj van!
2010. máj. 26. 10:19
 4/9 A kérdező kommentje:
köszike az lessz:)Valahogyan megpróbálom!
2010. máj. 26. 10:20
 5/9 A kérdező kommentje:
És még megmagyarázák hogy afű az csak pozitiv hiszen gyógyitabnak is vele.Ok ezt értem,de bizony van kit rendesen kikészit!Sajnos észreveszem!
2010. máj. 26. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egy ikerpárról van szó...?
2010. máj. 26. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak veled van baja
2010. máj. 26. 14:34
 8/9 A kérdező kommentje:
nam ikrek évek óta ismerem:D
2010. máj. 26. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
ha velem lenne baja ok megérteném de nem akkoor mikor kiborúlt mondta hogy nem !am mondom abszolút aranyos srác csak mostanában szédült!
2010. máj. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!