Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan varazsoljam romantikussa a szobat hangulatat?
Na törődj a sok hülyével. Van aki nem szereti a romantikát, de van, aki él ha érte. Nem kell ezen senkinek sem megbotránkoznia. Ha valakinek az jön be hogy ne fürgyé le, és nesze itt az ajándék azt jónapot, saját szíve joga. Ugyanúgy ha valaki szeretné egy romantikus pillanattal meglepni a párját az miért lenne elítélendő?
Én esetleg párologtatnék valami finom illatot, illóolajat.
A mécseseket helyeznék el a szobában, apró kis színes tartókban, azokkal lehet játszani a hangulattal, nagyon sok színben kapni már. A fehér szín mellé meleg színeket is tehetsz (narancs, vörös, piros, arany, sárgás színek), azok meghitté varázsolják a szobát. Ha az ágynemű fehér, esetleg fel lehet dobni néhány párnával, meleg takaróval, drapériával.
Jó szülinapozást!
Én is romantikus fajta vagyok, de amikor valaki kivág egy tipikus amerikai totál snassz filmjelenetet, és azt elnevezi romantikának, hát attól falra mászok...
Valami egyediséget nem tudnál belevinni? Mert ez így tényleg elcsépelt giccsek tömkelege összegyűjtve, nem pedig romantika...
18/F
Ha csaj vagy akkor a szirmokat hagyd el...HA pasi vagy akkor nyugodtan használd mert ezt általában a nőkért szoktuk csinálni!
Én csináltam már azt is hogy vettem nagyon sok gyertyát és szétszórtam a szobámban(kivitelezésnél csak apróbb problémák vannak)Oda kellett figyelni hogy ne gyulladjon fel semmi és kb 20 perc míg meggyújtottam az összeset,de az eredmény szép volt mert a lány majdnem sírva fakadt :)
Volt olyan akinek rendesen összedobtam egy gyertya fényes vacsit mint ha tényleg étteremben lennénk...Az is nagyon jó volt...
A gyertyát meg lekapcsolt lámpa mellett jó használni....
Ha csaj vagy akkor jó ajándék lenne egy ki hastánc,vagy valami komolyabb is :)
Te lány vagy, ugye? És gondolom a kapcsolatotok is friss...
Azért ez egy picikét sok. Mármint tök jó, meg szép, de hidd el, a pasik nem olyan romantikusak, mint mi lányok. Mondhatja azt, hogy igen, ő romantikus típus, de eljön az idő, amikor majd lehull a lepel, és bizony kiderül, hogy a túl sok csöpögés nem is igazán a kedvencük. Sőt!
Szirmokat felejtsd el. A többi meg...szerintem ennyi bőven elég lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!