Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem bírom elképzelni...

Life is beautiful kérdése:

Miért nem bírom elképzelni hogy dühös vagyok valakire és agyonverem? Vagy hogy egyszerűen leordítom a fejét?

Figyelt kérdés

nagyon érzékeny típus vagyok amúgy is.

olyanokat is hallok pár osztálytársamtól, hogy nem tudják elképzelni hogy komoly vagyok.

ez nem hogy a barátnőzésben de a haverkodás/barátkozásban is megnehezíti a dolgomat.

szerintem tudok nagyon komoly is lenni, csak nem az osztálytársaimmal. mivel ők cask hülyülni tudnak, semmi kmolyabb barátságot nem várhatok tőlük:\

18f

2011. szept. 20. 20:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

és mit gondolsz miért érezheted ezt?

miért tartod magad másnak mint ők?

vagy csak szimplán önbizalomhiányos vagy, ők meg nem?(sokszor vagyok így,néha meg magabiztos:D)

bár ahogy mondtam nekem nem kifejezetten az önbizalommal van a gondom,hanem hogy más SZemélyiség a legtöbb:D:D nehéz kifejteni

2011. szept. 25. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
hát az a baj, hogy én nem tudom eldönteni, hogy önbizalomhiányos vagyok e, mert itthon egyáltalán nem vagyok, sőt.. a suliban sem mindig, de amikor nincs velem senki, vagy beteg az a lány akivel szoktam lenni, akkor nagyon szerencsétlennek érzem magam, meg olyan magányosnak, és nem merek odamenni senkihez, meg nem is nagyon szeretnék, mert nem érdekelnek a témáik. szóval igen, nekem is ez van, hogy más személyiség vagyok. más dolgok érdekelnek. amúgy én voltam 14:30:)
2011. szept. 27. 20:01
 13/17 A kérdező kommentje:

de úgy mégis milyen más dolgok?

engem pl érdekel a zenélés. a rövidfilmek készítése, parkour. meg egy csomó más sport. a suliba meg ,sokan buliznak meg egész nap társaságba járnak(hülyülés egész nap),én is járok társaságba de nem ez a hobbim..legfőképp ez az ami miatt másnak érzem magam

2011. szept. 27. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
én is emiatt, mint te. én szeretek olvasni, beszélgetni(de normálisan, értelmes dolgokról), sportolni, és nem nagyon járok bulizni, mert úgy érzem nem vagyok oda való, ott mindenki elzüllött kb.
2011. szept. 29. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
ja és szeretek zongorázni, az a kedvenc hobbym, a suliban meg lenézik a komolyzenét, senki nem hallgat olyat
2011. szept. 29. 15:36
 16/17 A kérdező kommentje:

..én ilyenkor azokon szoktam gondolkodni ,hogy mi az ami miatt ilyen vagyok, ha a nagy nép "rosszabb" nálam akkor én miért nem lehetek .ha úgy jobban érezném magam.

mer oké hogy van az az igen kicsi réteg ahol találhatnák jó fej embereket. akik barátkozásra nem hülyülésre vágynak..

..egyébként van valami amivel feldobod ezt az egészet? vagy szimplán elfogadtad hogy ez van és szenvedsz amíg ki nem kerülsz onnan?

őszintén szólva én sokszor mentem velük zülleni, nem volt rossz ,de nagyon éreztem hogy ez nem én vagyok:\..

2011. szept. 29. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
én is szoktam ezeken gondolkozni olyankor, meg voltam én is bulikban, a "barátőimmel", ahol tele volt részegekkel, meg füsstel minden, és csak az ment a fejemben, hogy "úristen, hogy kerülök én ide..". És amikor megemlítettem a többieknek, hogy milyen borzalmas egy hely, meg h milyen elzüllöttek vannak ott, akkor még én lettem leszólva..meg engem néztek különcnek..ilyenkor azért jó lenne valaki, aki egyetért velem, aki komolyabb, és nem oylan elzüllött,.
2011. okt. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!