Miért nem bírom elképzelni hogy dühös vagyok valakire és agyonverem? Vagy hogy egyszerűen leordítom a fejét?
nagyon érzékeny típus vagyok amúgy is.
olyanokat is hallok pár osztálytársamtól, hogy nem tudják elképzelni hogy komoly vagyok.
ez nem hogy a barátnőzésben de a haverkodás/barátkozásban is megnehezíti a dolgomat.
szerintem tudok nagyon komoly is lenni, csak nem az osztálytársaimmal. mivel ők cask hülyülni tudnak, semmi kmolyabb barátságot nem várhatok tőlük:\
18f
és mit gondolsz miért érezheted ezt?
miért tartod magad másnak mint ők?
vagy csak szimplán önbizalomhiányos vagy, ők meg nem?(sokszor vagyok így,néha meg magabiztos:D)
bár ahogy mondtam nekem nem kifejezetten az önbizalommal van a gondom,hanem hogy más SZemélyiség a legtöbb:D:D nehéz kifejteni
de úgy mégis milyen más dolgok?
engem pl érdekel a zenélés. a rövidfilmek készítése, parkour. meg egy csomó más sport. a suliba meg ,sokan buliznak meg egész nap társaságba járnak(hülyülés egész nap),én is járok társaságba de nem ez a hobbim..legfőképp ez az ami miatt másnak érzem magam
..én ilyenkor azokon szoktam gondolkodni ,hogy mi az ami miatt ilyen vagyok, ha a nagy nép "rosszabb" nálam akkor én miért nem lehetek .ha úgy jobban érezném magam.
mer oké hogy van az az igen kicsi réteg ahol találhatnák jó fej embereket. akik barátkozásra nem hülyülésre vágynak..
..egyébként van valami amivel feldobod ezt az egészet? vagy szimplán elfogadtad hogy ez van és szenvedsz amíg ki nem kerülsz onnan?
őszintén szólva én sokszor mentem velük zülleni, nem volt rossz ,de nagyon éreztem hogy ez nem én vagyok:\..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!