Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz ha Sammi "sweetheart"...

Gáz ha Sammi "sweetheart" giancola a példaképem?

Figyelt kérdés
Ő a példaképem.:D Imádom azt amilyen krvára hasonlítunk sokmindenbe..:D
2011. szept. 17. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tudom mi az a példakép

éppen ezért mondom,(írom) h nem jót választottál

ő (Sammi) olyan amilyen a többi celebbel együtt

de nem követendő példa!!!

nyugtass meg h neked nem az az életcélod h valóságshow-hős legyél, minden nap más pasivan feküdj le, és ostobán, kitartott nőként éld le az életed?!

legyenek komoly céljaid, értékeid!!!

hosszú távon az nem működik amit a showbizniszben látsz!

2011. szept. 17. 14:50
 12/14 anonim válasza:

Az emberek általában olyan valakit választanak példaképnek, akik már letettek valamit az asztalra, fel tudnak rá nézni valamiért. Sammi mit tett le az asztalra? Elment egy valóságshowba bulizni, ordibálni, veszekedni, pasizni és ennyi. Mi olyat tud amiért felnézel rá?

Persze azt választasz példaképnek akit akarsz. Nekem is olyan példaképem van, akit sokan nem szeretnek, én mégis csodálom sok minden miatt, és sok helyzetben inspirálóan hat rám.

2011. szept. 17. 16:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nem lehetnek nagy életcéljaid ha egy szánalmas tipikus ribit veszel példaképnek... De engem ez valahogy nem lepett meg..
2011. szept. 17. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdésedre röviden és tömören válaszolva:

Igen, gáz.

2011. szept. 17. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!