Nem ciki ha Steven Tyler és Jon Bon Jovi a példaképem?
Na de bakker ők nem gitárosok:).
Akkor ink nézz utána Slash-nek,Joe Satriani-nak,Steve Vai-nak.
Ők elég zorall rock gitárosok.
Egyébként meg jó énekes mindkettő.
Szia!
Ők nekem is nagy kedvenceim! Tylerről nem is tudok mit mondani, elképesztő pasas, nagyszerű kívül-"belül"!
Jovinak inkább a régebbi számait szerettem, de most is kedvelem. Nekem pl. nagyon szimpatikus, hogy sosem csalta meg a feleségét (én legalábbis így tudom, kérlek ne ábrándítsatok ki mert miatta vagyok képes elhinni, hogy ez a "hűséges vagyok" dolog működik és működhet még nálam is :D), illetve ahogyan a gyerekeivel élnek.
Láttad mikor lefényképezte magát a karácsonyfa előtt egy üzenettel, válaszul arra bejelentésre, hogy meghalt? :DD
De az se volt semmi, amikor megsérült a lába és mégis befejezte a koncertet, az utolsó pár dalt is simán elénekelte, pedig komoly fájdalmai lehettek.
Szegény Tyler sérüléseiről ne is beszéljünk... :D Viszont most állítólag eljegyezte a barátnőjét, szóval jó, hogy boldog.
Az új könyvét olvastad már?
Amúgy miért pont ők, miért ők a példaképeid?
Elnézést kérek, hogy így "nyomulok" de szinte egyik ismerősömmel sem tudok róluk beszélni, mert nem ismerik/kedvelik őket. Fel vagyok dobva, hogy találtam egy olyan személyt, aki két nagy kedvencemet is kedveli.
Ja és, hogy a kérdésedre is válaszoljak, véleményem szerint nem ciki. Esetemben például sosem állt elő ebből kellemetlen helyzet. Volt aki húzta a száját, de az ilyesmivel nem érdemes foglalkozni, úgysem felelhetsz meg mindenkinek. Másrészt miért is akarnál...
Ráadásul ha Tyler a példaképed. :DDD Le kell sz.rni, ha valakinek nem tetszik, csak folytasd. Szebben megfogalmazva: "Dream On, Dream until your dream comes true". ;)
22/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!