Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem ciki ha Steven Tyler és...

Nem ciki ha Steven Tyler és Jon Bon Jovi a példaképem?

Figyelt kérdés
17/F
2011. okt. 4. 16:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Bon Jovit nem igazán ismerem és igazából én szájba vágnám az alakot.

de Tyler az egy hatalmas marha állat(jóértelemben)már várom az életrajzi könyvét magyarul.

nekem kül Axl Rose a kedvencem egy igazi se..fej.imádom a rock n roll barmokat:D

de a motley crue tagjai a legmarhább állatok a röck történelemben.azok amit csináltak...hááát nem semmi:D

2012. jan. 22. 18:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy rohadt nagy arc lehetsz :D
2012. júl. 19. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan mondom, lassan kezdem jobban utálni azokat, akik normális zenét szeretnek, de a b*lfasz műzeneimádó közösséghez akarnak tartozni, mint akik eleve ilyen degeneráltak.
2013. júl. 20. 00:54
 14/19 anonim ***** válasza:

először is magyarázd el nekünk mi az igazi zene.abból mi is megítélhetünk tégedet ha már ennyire degeneráltak vagyunk.mert ezzel most itt mindenkit lealacsonyítónak tartasz ezekszerint.

amúgy Jovit nem nagyon szeretem igazából azért mert nem küzdött meg a hírnévért az mtv tette híressé.de Tyler igazi zenész és művész.nagyon sok hangszeren tud játszani és egyéni hangja is van és úgy élt mint egy rock legenda.Axl Rose is egy állati figura.Sajnálom h ide jutott a GnR mert mostmár jobban hasonlít egy karaoke bandához mindt rockbandához de a maguk idejébe szerintem a legnagyobbak voltak mondjon bárki bármit.Mötley Crüe?eszméletlen figurák.tényleg a legnagyobb állatok a műfajban persze Ozzy és GG Alin mellet.bár nem nagyon szeretem a zenéiket de aki szereti a 80s évek rock zenéit annak közelező.azmellett a Red Hot Chili is nagy kedvenc.Ők is megérnek egy példaképi címet és nem csak azé mert marhaságokat csináltak!

2013. júl. 20. 08:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja és ha már itt tartunk akkor Kurt Cobain is nagyon nagy egyéniség volt.Sajnálom az embert kár érte bár a halála nagyon gyanús.Nagy értéket hagyott itt!
2013. júl. 20. 09:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt fajtsd ki bővebben 81%-os
2013. júl. 20. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:
ha már gitáros akkor Jimmy Page, Eddie Van Halen, Slash :D
2013. júl. 24. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem meg John Lennon és Dave Gahan a 2 fő példaképem. :D
2014. júl. 6. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:

13-as, ezt hogy érted?

"Komolyan mondom, lassan kezdem jobban utálni azokat, akik normális zenét szeretnek, de a b*lfasz műzeneimádó közösséghez akarnak tartozni, mint akik eleve ilyen degeneráltak."

2019. júl. 7. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!