Hogy próbáljam megszeretni magam? Többi lent
önbizalom hiányos vagyok mert a suliban csúfolnak már 3 éve
először a tavalyi .-osok csúfoltak és rámaggattak egy gúnynevet és mindig amikor megláttak valahol,elkezdtek ott ordibálni meg ilyen hülye hangokat adtak ki hogy -Uhh!De rusnya vagy!
és annyira utáltam magam hogy vagdostam a karomat
és nem csak miattuk hanem a mostani 8.-osok (akik ugye tavaly voltak 7.-esek) is csúfoltak és ők is kitaláltam egy másik hülye nevet ... és ők is mikor megláttak valahol,elkezdték mondani hogy Fúúúj!Úristen!!Nézzétek már kvázimódót hogy néz már ki!Fúj!!
és amúgy azóta sem vagyok magammal megelégedve..és még azóta is amikor pl buszon állok,mindig a számat rágom idegességemben és már feltűnően remegek mert félek az emberektől
meg amikor barátnőmékkel vagyok,vagy tesómmal pl,folyton kérdezgetem hogy hogy áll a hajam,hogy nézek ki,nem áll-e rajtam hülyén a ruha,stb. ...
és ezt is azért mert félek hogy mi van ha valaki meglátja hogy hülyén áll a hajam és kiröhög?
és már az utcán is egy kínszenvedés végigmennem,minden szembejövő emberről azt hiszem,hogy engem bámulnak,hogy milyen ronda vagyok
meg néha amikor valaki szembe jön velem és elkezd bámulni,nem tudom miért elvesztem az uralmam a lában fölött és majdnem elesek :/
és amúgy ezekkel a gyerekekkel akik csúfoltak,próbáltam valahogy kibékülni vagy nem tom...és akkor is csak megaláztak az egész iskola előtt
és még a legjobb barátnőm is röhögött rajtam
és volt olyan hogy a sráctól aki terjesztgette rólam ezeket a hülyeségeket,bocsánatot kértem és akkor vagy 2-3 napig békén hagytak de utána újra kezdték elölről ...
meg amikor mentem a folyosón,kigáncsoltak,meg beleorditottak a képembe
de néha így nézegetem magam a tükörbe és elgondolkodok hogy végülis annyira nem is vagyok vészes...de mire hétfőn iskolába megyek,azt a maradék önbizalmamat is pillanatok alatt lerombolják
és most az is rátesz egy lapáttal hogy az osztálytársaim is akármilyen kövérek,magukra kennek 5 tonna sminket,kivasalják a hajukat,felvesznek egy miniszoknyát,egy kivágott felsőt,kitömik a melltartójukat és felvesznek egy 5 centis magassarkút és máris mindenki oda lesz értük ...
és ez csak még jobban elkeserít hogy én meg jó azért nem vagyok nádszál vékony de ahoz képest vékony vagyok hogy soha életembe nem sportoltam ...
47 kiló vagyok és vagy 163-164 cm kb. ...
de ők meg kövéren is szépek és a fiúk odavannak értük,ezért én meg szarnak érzem magam
mit tegyek? honnan szerezzek önbizalmat?
13l
köszi,igazad van :)
csak nem tudom hova járjak o.O
alig vannak normális helyek,amik meg jók,azok pénzbe kerülnek,azokat meg csak természetes hogy anyám nem engedi meg -.- :S
zsebpénzt nem is kapok :| úgyhogy nem tudok gyűjtögetni :/
de megpróbálok valamit csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!