Antiszociális vagyok, utálom az embereket, utálom a fogyasztói életet. Mit tehetnék?
A változz meg lásd a jót, és hasonló tanácsok kb annyira értelmetlenek, mintha egy apácát akarnátok prostitúcióra rábeszélni, tehát ne fáradjatok vele, nem akarok egy ilyen beteg világhoz igazodni.
Valami olyan megoldás kellene, amiben jól érezném magam.
Gondoltam már arra hogy kolostorba költözök, de sajnos nem vagyok keresztény, hajléktalan nem akarok lenni, olyan munka meg nincs, ahol ne kellene emberek közelébe kerülni, vagy nincsenek munkatársak.
15:28
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy természetesen alapjáraton nekem is lenne igényem minőségi társaságra, de ha ez a választék, akkor inkább kihagynám.
Igen, az kedves megoldás lenne, perverz álmaim egyike az emberiség kipusztulása, de ahogy nézem a jelenlegi politikai helyzetet, nincs messze. Mindenesetre örülnék egy erős tisztogatásnak is. Például az agresszív, önző, rosszindulatú embereket lehetne munkatáborokba vinni.
de méginkább tetszene, ha a föld lakossága olyan párszázmilió körülire csökkenne, növekedne az életminőség és az életszemlélet szintje is.
Azzal a részével egyetértek, hogy fölösleges lekötni az energiád hamis világképekkel, mint például a hírek, ahol állandóan csak rossz dolgokat mutatnak.
De azzal nem értek egyet, hogy minek jobbá tenni a világot. És engem sajnos érintenek sokszor az emberi hülyeség megnyilvánulásai. Néha az ő hülyeségük nekem fáj.
Kérdező!
Te is Goth vagy?
Mert a mi (Goth) szubkultúránk életérzésére részben jellemző, amit írtál:D
26 éves Goth lány
Keress olyan embereket, akik olyanok, mint te. Tuti akad egy pár. Ha máshol nem, pont ilyen helyeken, mint ez.
Nem utálom az embereket, de felidegesít az, amikor valaki csukott szemmel jár kel a világban, nem lát a dolgok mögé, sodortatja magát az árral, és mindig az utolsó trendet követi.
Továbbá idegesít azon emberek és cégek trükkjei is, akik ezekre az emberekre építenek: idegesítő, villogó reklámok mindenhol, amelyek egymást túllicitálva próbálnak az ember tudatába belemászni olyan agresszíven, amennyire csak lehet. Gondoljunk csak az interneten a mindenféle AdBlock ellenére is felbukkanó hirdetésekre... Egyszer NoScript és Adblock nélkül böngésztem... Hát nem tudom, valaki tényleg használ így egy böngészőt? Arról a trendről nem is beszélve, hogy egyes videószolgáltatók minden egyes videójának az elején 30 másodperces átugorhatatlan reklám van...
Sajnos újabban a Youtube és a Google is erősen felugrott erre a bandwagon-ra. Ma már semmit nem talál meg az ember ezekkel a keresőkkel a felkapott dolgokon kívül.
Eddig azt hittem, hogy ez csak az internet, de nem... Újabban elkezdtek a buszmegállóba is fényjátékos reklámokat tenni... Illetve, amikor megláttam annak a **** fájdalomcsillapítónak azt az erősen irritáló villogó piros karikáját egy ház falán, azt hittem az eszem el megy...
Nem akarok ezen a bolygón élni többé...
És ezek után csodálkoznak, hogy antiszoc vagyok...
Az antiszociális életérzés ugyanúgy egy beteg állapot, mint a világ többi betegsége (háború, agymosás, kollektív ostobaság, stb.) Ilyenformán én nem a többieket szidnám, hanem magamban keresném először a hibát.
Qrva régi kérdés, de akkor is. :D Hány éves a kérdező? Úgy csinál, mintha mindenki segg hülye lenne, csak ő lenne egyedül az okos, aki látja a világ valódi oldalát. Na ne szórakozzunk már, ez nonszensz! Antiszociális személyiségzavar pedig létezik, de a fent leírt inkább valami más lehet. Utálni a világot szabad, de bizonyos határokon túl már nem egészséges. Egészen egyszerű a helyzet.
Aki így gondolkodik (minden szörnyű, mindenki retardált, alig van olyan mint én, kiirtanám a nagy részüket), az nem normális. Ugyanis pont ez a gondolkodásmód vezetett el ahhoz, hogy bizonyos emberek önmagukat magasabb rendű fajnak gondolva másokat irtsanak ki tömegesen. Gratulálok.
Megértem, hogy fáj az, amit látsz, de szimplán gyengeségre van ez a rinyálás. Ha szar az életed, akkor sírd el azt, de ez a kollektív vagdalkozás értelmetlen. Aki azért sír, mert a személyes élete tragédia, azt sajnálom, de ha csak utálkozni akar, mert ez elégíti ki, azzal nem tudok együtt érezni.
Szerinted mégis miért jutott el a világ ebbe az állapotba, ahol ennyi szörnyűség és hülyeség lakozik? Pont azért, mert így gondolkodtak. Vagy inkább élnél a középkorban? Vagy nem örülsz annak sem, hogy kapsz egy k*rva oltást és nem betegszel meg abban, amiben régen meghaltak?
Ha valahogy sikerülne elhúznod külföldre, talán segítene neked is, és kis hazánk átlagos boldogságának is jót tenne valószínűleg.
Jesszusom...
#37-es, téged is megértelek a felháborodásod miatt, de akkor is. Jajj, reklámok mindenütt, nem tudok így élni, inkább megölöm magam!!! :(
Nem túlzás ez egy cseppet? Szar a fogyasztói társadalom ebből a szempontól, de
1) vannak előnyei
2) a világon létezik más dolog is, mint a fogyasztói társadalom, pl. jó csajok, aranyos kiscicák, jó kaják, kedves emberek, és még sorolhatnám.
A klisék pedig nem klisék, csak annyiszor hallottuk őket, hogy már nem is gondolunk beléjük, csak legyintünk, így hülyék maradunk. Tessék fejlődni! Nehogy már mindenki azt gondolja, hogy ő a legokosabb. (Ez már mindenkinek szól kollektíven.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!