Antiszociális vagyok, utálom az embereket, utálom a fogyasztói életet. Mit tehetnék?
A változz meg lásd a jót, és hasonló tanácsok kb annyira értelmetlenek, mintha egy apácát akarnátok prostitúcióra rábeszélni, tehát ne fáradjatok vele, nem akarok egy ilyen beteg világhoz igazodni.
Valami olyan megoldás kellene, amiben jól érezném magam.
Gondoltam már arra hogy kolostorba költözök, de sajnos nem vagyok keresztény, hajléktalan nem akarok lenni, olyan munka meg nincs, ahol ne kellene emberek közelébe kerülni, vagy nincsenek munkatársak.
Valahogy én is hasonlóan szoktam érezni.
Engem ez a kib@đzott fogyasztói társadalom/élet az ami nagyon felszokott idegesíteni. Hogy előírják nekünk a szabályokat, hogy mit tegyünk. igazából soha nem is leszünk szabadok! Mindig egy francos rendszerhez kell igazítani az életünket, szabályokkal vagyunk akadályozva.
Szar ez így.
"Festő baaszki. :D Te is egy álomvilágba élsz barátom."
Miért élnék álomvilágban? Művészeti suliba járok, és nem áll tőlem messze a festészet. Hirtelen ez jutott eszembe, csak egy példa volt o.O : D
Szia! Azért elég fura barátaid lehetnek ha előttük sem lehetsz önmagad...
A barátságnak pont az a lényege,hogy nem kell megjátszanod magad.
Egyébként meg nem tudom mit tehetnél mivel tényleg nem írtad le,hogy mi az ami boldoggá tenne,amit szeretsz csinálni..
De az meg hülyeség,hogy nincs olyan munka ahol ne kellene emberek közelébe menni és azt is nehezen tudom elképzelni,hogy ne találnál olyan embereket akik méltók a társaságodra. Minden lehetséges csak akarni,keresni kell.
Mellesleg undorítónak tartom amit az egyik válaszoló írt ráadásul egy fiatal lány,hogy mennyire lenézi,kutyának,birkáknak tartja az embereket. Hogy lehet így élni??? Hogy nem fárad bele egy ember a folyamatos utálkozásba,a lenézésbe? Nekem leszívná minden energiámat. Szerintem ez nem állapot.
A kérdezőnek még annyi tanácsot adnék,hogy nem kötelező beleolvadi a társadalomba,vagy szeretni az embereket. Viszont lenézni vagy megvetni őket sincs értelme. Úgysem változnak és a világ sem változik. persze lehet tenni annak érdekében,hogy ez ne így legyen. De alapvetően mindenki a saját boldogságát keresi,szóval tegyél Te is így!
14:24
Hol írtam hogy megjátszom magam a barátaim előtt?
Nem az utálkozás fárasztó, hanem az undor, ami az "utálkozást" szüli, meg végül maguk az emberek. Téged ez fáraszt, engem meg az erőltetett naiv optimizmus.
A tanácsod meg nem igazán értem, szerintem csak egy újabb közhely. Mindenki a maga boldogságát keresi, én például úgy, hogy nem akarok emberek közt élni. Igazán nincs is értelme magyarázni, mert 2 mondattal nem adható át egy életszemlélet.
mit jelenthet az, "nem akarok emberek közt élni"?
Robinson szertnél lenni? úgy jól éreznéd magad?
(még Péntek nélkül természetesen,
mert ő szegény ember volt, undorító ember)
rettegek, hogy valami undorító, sematikus,
netán hülye vallásos választ adnék!
visszatértem a kiinduláshoz:
Valami olyan megoldás kellene, amiben jól érezném magam
hogy tudnánk segíteni Neked??
dögöljünk meg mind a 7 milliárdan? hm?
szólj, egy szavadba kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!