Antiszociális vagyok, utálom az embereket, utálom a fogyasztói életet. Mit tehetnék?
A változz meg lásd a jót, és hasonló tanácsok kb annyira értelmetlenek, mintha egy apácát akarnátok prostitúcióra rábeszélni, tehát ne fáradjatok vele, nem akarok egy ilyen beteg világhoz igazodni.
Valami olyan megoldás kellene, amiben jól érezném magam.
Gondoltam már arra hogy kolostorba költözök, de sajnos nem vagyok keresztény, hajléktalan nem akarok lenni, olyan munka meg nincs, ahol ne kellene emberek közelébe kerülni, vagy nincsenek munkatársak.
"mert valóban, csak azt tudunk megértéssel együttérzően szeretni, akit megismerünk."
Ez így van. Kivéve, ha a válaszoló nem akar szeretni.
"Attól hogy utálom, még szükségem van rá, mert ez a társadalmi berendezkedés"
Igen, rá vagyunk szorulva a többi emberre, mert tőlük kapjuk a kaját/áramot/gyógyszert stb.-t, de cserébe elvárják, hogy kedvesen mosolyogj rájuk. A szomorú az, hogy még ha mindezek nem is kellenének tőlük, akkor se tudnád kitépni magad a társadalomból, mert még a szabad földet is eltulajdonították. De ha meg igényt tartasz a szolgáltatásaikra, akkor muszáj kompromisszumot kötnöd, és lenyelned a keserűségedet. Én is, megköszönök valamit, és közben azt gondolom, hogy "jó kutya". Érdeklődő szemmel hallgatok valakit, és közben csak annyit hallok, hogy BLA BLA BLA. Megkérdezem, hogy van, akkor is, ha qrvára nem érdekel. Szerintem az illetőnek meg tök mindegy, hogy valójában mit gondol róla egy antiszociális érzelmi nyomorék, az viszont feldobja a rohadt napjukat, ha egy olyan aranyos helyes lány, mint én, nagylelkűen rájuk néz. Tényleg olyan ez, mint jutalomfalatot adni a kutyáknak: nem kerül túl sokba, és nagyon sokat segít az idomításban.
ÜSD A KLUBBAN TESTVÉR
ugyan ez a cipő......
boccs reggel van tehát....
*ÜDV
Mintha csak magamat hallanám mikor kikelek egy kicsit magamból :)
Én is gyűlölöm ezt az egész rendszert, szánalmas ami a világban folyik, és mégjobban gyűlölöm azt, hogy az embereknek csukva van a szemük, és azt hiszik, hogy ez a normális. Szerintem k*rvára nem normális ami a világban folyik... Megértem ha ki vagy akadva. Most énis ezen a pénz dolgon vagyok meglőve, valahonnan pénzt kell szereznem, onnantól már menne minden. Dolgozni én is szívesen dolgoznék, ha nem lennének emberek, akikkel beszélgetni kellene, dehát ilyen nemnagyon van. Ha eszembe jut egy ilyen munka, rögtön rájövök hogy olyan munkával is kell beszélgetni emberekkel. Pl festő vagy, egyedül festegetsz, az addig oké, de ha el is akarod adni a képeidet, akkor kiállítást kell szervezned, ahhoz meg beszélgetni kell emberekkel, aztán a vevőkkel is kell beszélni, szóval nem tudom hogy lehet ezt megkerülni...
Amúgy szerintem biztos sok ember van aki hasonlóképp gondolkodik mint mi, csak ugye senki nem hangoztatja ezt. Építsünk magunknak egy saját várost, b*szki. (Régi világmegváltó terveim felszínre törtek, oh yeah :D)
Bocs az ömlesztett agymenésért.
Festő baaszki. :D Te is egy álomvilágba élsz barátom.
Egyébként hasonlóan érzek én is, nekem az a tervem, hogy szerzek pár(vagy egy:))társat, és alkalmi munkából bejárjuk a világot, aztán letelepedünk valami békés kis vidéken. :D
08:24
Szándékosan nem reagálok.
09:28
Az önismerettel nincs bajom, az idióta emberekkel igen.
09:33
Köszönöm, pont a klisékből és okoskodásból van már elegem.
Az értelemhez sajnos hozzátartozik a bizonytalanság, mert csak a legcsökönyösebbek tudnak valami olyanban hinni, ami nyilvánvalóan nem bizonyos.
Mégis van bizonyosságom pár dologban, mert arról meggyőződtem, hogy úgy van, sőt, folyton meg is kérdőjelezem az eredményeket, hogy megerősítsem. De ettől még nem fognak megokosodni körülöttem az emberek. Az csak klisé, hogy minden rajtad múlik.
09:36
Van értékrendem, ezért nem akarok szeretni bármit. Az a bárgyú birkák életfilozófiája.
09:39
Pontosan erről beszélek, ez nem választás, ez nem társadalmi szerződés, ez kényszer, amit az aktuális domináns hatalom nyom rád.
A jópofizás mint segítés bennem is megvan bizonyos helyzetekben, de ettől még a többség undorítóan ostoba ember, akivel képtelen vagyok kedves lenni, és nem is akarok.
09:41
Ha lenne klub, lenne hol önmagunknak lenni, de még a "barátok" előtt is élnek a törvények. Tehát miről beszélünk?
09:42
Nem olvastam el.
10:41
Ebben van igazság, azért sem hangoztatja senki, mert a szabály azt diktálja, meg ha ki merem jelenteni hogy más vagyok, rögtön ugranak az irigy birkák és dobálóznak a közhelyeikkel.
Én szívesen élnék egy ilyen városban, létezik krisnafalu meg buddhista szentélyek, keresztény kolostorok, de mi van azokkal, akiknek egyedi szemléletük van? Alapítsak vallást, hogy kövessenek a birkák?
15:15
Te beszélsz álomvilágról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!