Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyan legyen a...

Szerintetek hogyan legyen a lelkem erősebb?

Figyelt kérdés
mit csináljak,hogy ne pánikoljak be stresszhelyzetben?mit tegyek,hogy ne féljek a kihivásoktól?mit tegyek,hogy bátrabb legyek?Nem akarok gyenge embernek tünni,szembe akarok szállni az okoskodó emberekkel.De egyszerüen mikor ott állnak előttem,nem merek megszólalni.Lassan-lassan elvesztem a magamba vetett hitemet,vagyis hogy egy erős ember vagyok.Mégsem tünök annak,hiszen amikor senki sem látja,mindig sirni szoktam...Szeretnék kőszivü lenni,nem akarok az empatikusságomba,az érzelgősségeimbe beleőrülni.Sokszor érzem,hogy mindenki csak rám bámul,paranoiám van és egyfolytában a pánikroham szorongatja az idegeimet.Szerintetek mit tegyek,hogy megváltoztassam a jellememet ezen a téren?Ráadául az iskolában a legkeményebb ember tanit engem.S ez nem túlzás.Annyira félek tőle,nem tudom,hogy hogyan vetkőzzem le a gátlásaimat és legyek erős ember.Nem tudom,hogy mit tegyek,hogy bátrabb legyek és merjek megszólalni ilyen emberek mellett.Egyszerüen ha meglátom sirni tudnék fájdalmamban.
2011. szept. 14. 13:40
 1/6 A kérdező kommentje:
vannak olyan helyzeteket,hogy annyira stresszelek,hogy véresre vakarom a karom és a számat szétharapdálom...undoritóan gyenge vagyok mások előtt...
2011. szept. 14. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
uh nekem is volt egy ilyen tanárom akitől rettegtem....
2011. szept. 14. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj el gyúrni!!!!De tényleg!!!Vagy menj el küzdősportra!!!És kezdj el minél több horrorfilmet nézni ,amíg hozzá nem szoksz!!!

Nos a testi sport erőt ad neked ,hogy úgy érezd hogy megtudod védeni magad,a sok film meg amolyan hogy is mondjam...ha hozzászoksz akkor talán ridegebben tudsz hozzáviszonyulni bizonyosabb dolgokhoz....

Elösször magadban kell mindent lerendezned ,hogy megtudod csinálni...És egykettő pofontól nem kell félned...Mindenki átesik rajta.

2011. szept. 14. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

beszélgess gykn emberekkel, a hülyeségük megnöveli az önbizalmad

jó ötlet a küzdősport, bár szerintem neked egyszerűen önbizalomhiányod van. mivel nem voltál még kőszívű, nem tudod hogy az sem egy jó dolog. sőt, idővel úgyis az leszel, és akkor azt kívánod bárcsak más lenne.

én például azért nem félek az emberektől, mert tudom hogy gyengék, idióták és hülyeségeket hordanak össze.

nyilván ha lány vagy, akkor nehezebb a helyzeted, mert a fiúk hormonálisan is nagyobb önbizalommal rendelkeznek és érzéketlenebbek

2011. szept. 15. 07:10
 5/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok 17 éves...
2011. szept. 15. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor nehezebb a helyzeted, kb 22-26 éves korodra múlik el az önbizalomhiányod. Sőt, néhány nőnél a kamaszkor és a kapuzárási pánik összefolyik.

Reméljük nem így lesz. Gyakorlat kérdése.

2011. szept. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!