Hogyan tudok lelkileg erősebb lenni?
Rögtön sírni kezdesz? Vagy csak ha már egy ideje nem tudod érvényesíteni magad, és ráerőltetik a véleményüket? mert akkor gonoszok.
De ha rögtön elpityeredsz, akkor tényleg gyenge vagy.
Ne vedd a lelkedre a dolgokat. Próbáld elengedni a füled mellett amit mondanak, ha nem akarsz részt venni a vitában és nem értik...
Hány éves vagy, hogy ilyen kis érzékeny vagy?
Én ilyenkor azon szoktam elgondolkodni,hogy ér ez az ember a szememben annyit hogy elrontsa a napom/kedvem?Általában arra jutok hogy nem,mivel a családtagokkal szerencsére nem szoktam vitázni,az ő véleményükre valamennyire azért adok,de 1olyan ember miatt mérgeljem fel magam vagy rontsa el a jó hangulatom,aki különösebben nem is fontos a számomra?Inkább ráhagyom amit mond,Pl:ha azt mondja vki olyan szarul áll rajtad ez a póló,vagy olyan szánalmas gyerek vagy te,vagy akármi más rosszat mondanak rám,csak annyit mondom aha,rezenéstelen arcal,és otthagyom.Valamilyen szinten persze mindenkinek rosszul esik,de még rosszabb lesz ha adsz a véleményükre.Ha nem adsz,jelzed hogy saját értékeid vannak,és magasról teszel rá ki mit gondol,ez van!:-)+Aki a negatív dolgokról beszél az vonza az életébe a rosszat,aki betegségekről beszél ne csodálkozzon hogy beteg lesz,aki adóságokról beszél ne csodálkozzon hogy le van égve anyagilag.Nézz körül 1kicsit,mindenki csak a problémáiról beszél a másiknak,mindenhol csak a pletyka megy meg az áskálódás,mivel ezek az emberek segítséget és megnyugvást várnak ember társaiktól."képzeld xy megcsalta a párját,képzeld megint mekkora gázszámlám jött a héten,allig tudtam kifizetni,stb."Szóval próbáld meglátni az életben a szép pillanatokat,azzal hogy más meg beszól vagy megsért ne foglalkozz,ez csak azt az embert minősíti,ne alacsonyodj le odáig hogy vitába keveredj,hülyékre rá kell hagyni mindent,és vmi másra gondolni!:-)
23F
15 vagyok. és hát általában ha üvöltöznek velem valami miatt akkor egy idő után már nem birom és kicsordul a könnyem.. persze nagyon küzdök velük de nem sikerül.
köszönöm a segitséget és még várok többet is ;)
21:22 felpontozva
mielőtt belevág az ember, érdemes eldönteni, hogy túlérzékeny, vagy érzéketlen akar lenni. nincs olyan, hogy tökéletes.
ráadásul egy lánynál ez teljesen természetes, ha a kiabáló férfi, akkor az is természetes, mert a férfiak hajlamosabbak az agresszióra (biológia) a nők pedig érzékenyebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!