Gójok vagyunk ? Úgy érted hogy bolondok, dilisek vagy esetleg semmik?
2010. aug. 27. 20:26
3/16 anonim válasza:
ezt hogy érted? nincsenek vágyaid, álmaid? Célod? Semmi?
Úgy érzed, hogy minden rossz és nincs semmi ami fellelkesítsen? Ha igen, akkor tűzz ki célokat, álmokat és valósítsd meg. Menj el bulizni, barátkozni.
2010. aug. 27. 20:52
4/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nincs semmi, nem gondolkodok , nincs vágy, nincs cél amit kitüzhetnék. Nincsenek barátaim se, egyedül vagyok az eberek között , Van egy betegségem is nem szeretném elmesélni hogy mi az lehet hogy ezért van ez az egész. A szüleimnek szoktam szolni hogy mikor vissztek már el az orvoshoz , de soha nem érnek rá :S
Senki vagyok a senkik közöt.
2010. aug. 27. 21:10
5/16 anonim válasza:
Az ember társas lény. A magánytól csak bekattansz. Tessék szépen elmenni társaságba táncolni, sportolni vagy szórakozni.
2010. aug. 28. 00:47
6/16 anonim válasza:
Jó lenne tudni a betegséged és a korod, hátha közelebb jutunk a megoldáshoz.
2010. aug. 28. 12:11
7/16 anonim válasza:
szerintem te egy tinilány vagy .
14-17 éves lehetsz, esetleg fiatalabb .
szüleid szigorúak és nem engednek sehova. vagy csak nem engedtek , de most már engednének , csak már te nem tudod hova menjél
betegségedet talán menstruációnak hívják
szereted az alkonyat filmeket
de azért jól el vagy a világodban és nem akarsz rajta változtatni
2010. aug. 28. 21:07
8/16 anonim válasza:
Ismerkedjél. Bármilyen betegséged is van, attól ne tarts hogy az megakadájoz, hogy teljes életet éljél. Az emberi kapcsolatok fontosak, úgyhogy barátkozzál. Az orvoshoz meg menyjél el szépen. Nekem is voltak gondjaim és az én fejemre is sz*rnak de én elmentem orvoshoz és nem vártam meg amég a gondom (betegségem) elhatalmasodik rajtam. Egyébként nálam bőrbetegség volt és rondának éreztem/érzem magamat emiatt. De céljaim mindig is lesznek és nem leszek belül üres.
2010. aug. 29. 07:47
9/16 anonim válasza:
Lehet csak depressziós vagy, de az gyógyszerrel kezelhető. Aztán meg már a holnapra kell gondolni, hogy mivel teheted a saját környezeted életét boldogabbá. Ezért már megéri élni, még ha saját magad most éppen lehangolt állapotban is vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!