Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért érzem ugy hogy üres a...

Mért érzem ugy hogy üres a lelkem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat 18 vagyok

Nem hinném hogy depreszios lennék , mert az egyik haverom az de nem hiném hogy én is olyan lennék.

Leginkább ahogy elgondolkodok , szerelmes vagyok egy lányba akivel nem tudok találkozni , Két hétig vele voltam és nagyon hiányzik , van jogozsitványom de nem merem elkérni az autót a szüleimtöl,,,

De nem csak ez , mért nem merem elmondani a szüleimnek ezt az egészet, szégyelős vagyok előtük nem merek előtük elmondani semmit, tudják hogy a lányal együt voltam kb 2 héten keresztül , olyanokat mondanak nekem hogy mértnem csokolgattam meg ilyenek, ( de hát én végig csokolgattam de ezt nem tudom nekik elmondani és most kezdődik a suli , amivéget nem találkozok vele egy évig, pedig csak az autóba kéne beülnöm és 20 perc alat ott vagyok)

Arra gondoltam hogy ellopom az autót betankolok és lelépek akkor amikor nincsenek ithon :) , vagy pedig elsőnek meg kéne szereznem a csajnak a számát de nincs meg a telefon száma mert nincs telefonja, és csak 1-2 hét mulva lesz telefonja, kiszeretnék vele meni hollandiába, németországba meg ilyen helyekre de nem tudok mert nem fogok vele találkozni, olyan mint ha kiszakítottak volna egy darabot a szivemböl.

Egyedül érzem magam amikor nincs mellettem , hiányzik , azt játcotuk mindig hogy amikor mentünk valahova a rencábtáblákat néztük és ahol 11-es volt az azt jelentette hogy rám gondol valaki, a 22-es az azt hogy szerelmes a 66-os az azt hogy levelet kapsz , a 44 a szerencse és a 88 a csok :) amikor mindig megláttam egy 88-as rendcámtáblát akkor mindig megcsokoltam , csak 2 napja nem láttam de már a szivem szakad meg ezért, hogy ujra találkozzak vele. Nem nagyon tudom hogy mit tegyek, nincs telefonja hogy felhívjam , de majd meg probálok valamit kitalálni :( szomorú vagyok ,,,, nagyon !

2010. aug. 31. 21:11
 12/16 A kérdező kommentje:
A helyesírást ne nagyon nézzétek nem nagyon figyeltem rá .
2010. aug. 31. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:
S neked lenne üres az életed? Ugyan már! Legyél tökös felnőtt férfi, aki elmer kérni egy kocsit az apjától. De ellopni? Vagy van busz vagy van gyaloglás, akármi. A fajfenntartási ösztön kiéléséért küzdeni kell ám! :)
2010. szept. 1. 20:03
 14/16 anonim válasza:
Szerelmes vagy. Ennyi! Elmúlik. :))
2010. szept. 5. 12:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát nagyon szerelmes vagyok belé ,,, alig birom ki tegnap előt meg ma is regel láttam mikor egymásra nézünk akkor elmosolyodunk , de a anya előt nem merem meg ölelni sajnos :)

Majd lehet hogy kimegyek vele h ollandiába és majd lesz valami remélem hogy össze jön velem :(

2010. szept. 8. 19:49
 16/16 A kérdező kommentje:
A tegnapelőti napot vele töltöttem ,,, ma is láttam regel a nővérét vittem el bábolnára az autómosoba mivel a ö férje ott dolgozik és a kocsit is lekelett mosatni ,,, de ez nem lényeges amikor rám nézet elmosolyodot és én is :) szerintem szeret és képzeljétek el hogy hétfön és kedden elszököt othonrol velem és nem mentünk suliba már keresték a csajomat a rendőrok hogy mért nincs iskolába :) Köszönöm orbán viktor hogy behoztad ezt a rendeletet..... A hugomnak is első orára nem ment be mert elaludt márnap már jöt a levél hogy a gyámhatoságot értesitik :) gratulálok orbán viktor igy tovább....
2010. szept. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!