Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fáj a lelkem ilyen...

Miért fáj a lelkem ilyen esetben is?

Figyelt kérdés
Ha hallom, hogy egy lány öngyilkos lett, vagy megerőszakolták, az nekem nagyon fáj, hiába ismeretlen. Azt érzem, hogy milyen tehetetlen vagyok, hogy nem tudtam volna segíteni.
2010. aug. 11. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ritka jó lelkű vagy! Tisztelem az ilyeneket...
2010. aug. 11. 09:45
 2/9 A kérdező kommentje:
De csak lányoknál van az ilyen, lehet, hogy azért mert magányos vagyok és még barátnőm sem volt?
2010. aug. 11. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem :) Ha ilyen jólelkű vagy azon nem fog változtatni semmi :) Fú de kivételes vagy:)
2010. aug. 11. 10:00
 4/9 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnék segíteni? Sajnos a jövőbe nem látok.
2010. aug. 11. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Legyél pszichiáter vagy pszichológus :)
2010. aug. 11. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
NE legyél pszichiáter/pszichológus. Túl sokat foglalkoznál az emberek gondjával, bajával, és egy év után teljesen kiégnél. Legyél inkább szociális munkás, ott is tudsz segíteni, de nem kell annyira beleásnod magad a dolgokba, mint egy pszichodokinak.
2010. aug. 11. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Apám szerint a pszihologus egy idő után meg fog örülni ha annyi örült között van.:D Am nyugi ezt tök természetess együtt érzek veled van egy olyan barátnőm aki olyan hogy mindig beszol hogy ha pl egy kislány belefuladt a bányatoba ezt mondja: Ugy kell neki miért ment oda.
2010. aug. 11. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy???
2010. aug. 14. 00:40
 9/9 A kérdező kommentje:
18/F
2010. aug. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!