Fiúk, ugye ti is szoktatok sírni? Annyi fiú titkolja, szégyelli.
Figyelt kérdés
Nem értem, miért. Szerintem egyáltalán nem ciki.
Na ki mennyit szokott?
2009. ápr. 22. 21:11
11/15 anonim válasza:
Szia!
Igen, szoktunk.
De amúgy attól még hogy nem sírunk.. az nem azt jelenti hogy nem szenvedünk,én pl mikor megcsalt barátnőm(saját oszt. társammal, akivel mellesleg elég jóba VOLTAM),nah ez nagyon sz*rul esett. De aznap este már sírtam mikor valamin(már nem emlékszek hogy min)összevesztem szöleimmel, és apum valami olyasmit mondott hogy "elég baj az nekem hogy iylen fiam van mint amilyen te vagy"<<Han ekkor este sírtam.Amúgy nem vagyok valami sírós típus.
16/F
Menyus
12/15 anonim válasza:
Szia. Szoktunk, még ha nem is valljuk be. Szerintem sem ciki, csak sajnos a mai világban cikinek tartják és nem képesek megérteni az emberek, hogy NEM CIKI!!! Én azért nem vallom be sosem, mert elítélnének érte, akik szerint ciki. Nálam változó, hogy mikor és mennyit. Volt, amikor egy év is eltelt sírás nélkül, volt, amikor meg minden nap, mert meghalt valakim, vagy elvesztettem a szerelmem. Legutóbb kb. 2 hete volt ilyen minden este sírós időszakom, a barátnőm miatt. Rendeztük a dolgokat, úgyhogy remélem egy ideig nem ríkat meg semmi és senki, mert most elég volt... Üdv: Gyuszi
14/15 anonim válasza:
Körülbelül másfél hetenként amikor magam vagyok a szobában, zenét hallgatok és elgondolkodom fontosabb dolgokrol..
15/15 anonim válasza:
Ma én is sírtam. Eszembe jutott a dédnagymamám és hirtelen nem tudtam mást csinálni mint sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!