Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » öngyilkos legyek? (kérdésed...

öngyilkos legyek? (kérdésed túl rövid stb)

Figyelt kérdés
kicsit sem érdekel az életem. semmi kedvem semmihez. ugyanis egy nagy szánalom vagyok, esélyem sincs a boldogságra... csúnya, önbizalom-hiányos, szerencsétlen, ügyetlen, buta, és legfőképpen beszélgetni képtelen leányzó vagyok. világéletemben az voltam, és ez igy is marad, vagy max rosszabb lesz. szóval öngyilkos legyek, vagy mi?
2011. szept. 11. 20:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A mai világban ez van ha valaki NORMÁLIS. Mert a sok NEM NORMÁLIS elnyomja. Csináld végig az életet. Ha most véget vetnél utána nem lesz semmi. Fogd fel úgy, hogy bármi jobb most annál minthogy meghaltál már. Ezeket tedd félre magadban, és csak azokkal törődj, azokat csináld amit szeretnél, vagy épp kedved van. A többi felejtsd el szard le azokat akik nem fontosak neked, hisz őket sem érdekled, akkor meg mindegy. Kölcsönösen lesz
2011. szept. 14. 20:41
 32/34 anonim válasza:
szeretlek.
2012. júl. 11. 00:44
 33/34 A kérdező kommentje:
az fura.
2012. júl. 11. 00:52
 34/34 A kérdező kommentje:
szeretlek.
2012. júl. 11. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!