öngyilkos legyek? (kérdésed túl rövid stb)
A kettö együtt jár általában... Ha magaddal nem vagy elégedett akkor másokkal is nehezebb lesz... Bár másokról nem írtál, de ha vannak barátaid akkor nem értem a problémádat... Én mit meg nem adnék egy igazbarátért..
Én se vagyok megelégedve a külsömmel, hányinger az alakom, kicsik a melleim, nagy a lábam, csak az arcom az ami még úgy tényleg idönként szép is.... de ez nem érdekel.. ha lenne mellettem valaki akkor le se sz*rnám :)
17:55 vagyok. Nem azért írtam, hogy boldogabb legyél(bár örülnék neki) hanem, hogy elgondolkodtasson, hogy mennyi mindened van amit teljesen természetesnek tartsz mert mindig is ott volt. Óriási gátlások vannak benned, csakis az életed eddigi közönyössége miatt. Hülyére tombolhatnád magad és mégsem teszed. Menj el házibulikra, túrákra, koncertre társasággal, két-három alkalommal fel fog oldódni ez a gátlás ami ilyen bánatossá tesz. Tapasztalatból mondom, a te korodban még egészséges voltam.
De ennek ellenére nálam jobban talán senki nem tudja átérezni a fájdalmadat, ha gondolod, írhatsz nekem is privit.
@kismellű:(xdddbocsi:D) nem, nincsenek barátaim, épp ezért utálom magam:D de igazából ugyanugy vagyok mint te. ha lennének le se szarnám h nézek ki, meg milyenvagyok belülről. de ha lenének, akk nem is lenne bajom a belsőmmel...
@18:55: tudom, hogy nem azért irtad. csak megjegyeztem, hogy ha belegondolok, mennyi mindenem van, akkor is arra koncentrálok, hogy mennyire szar vagyok más téren. de tényleg sajnálom, ami veled van, és utálom is magam a hisztisségemért. de nem tudok megváltozni. ez a bajom.
egyébként, elmennék én bárhova, de kivel? meg nincs is kedvem, mert tudom, hogy csak egy rossz élmény lenne az egész, mert... na áh hagyjuk, nem is tudom mit irogatok ide, ki oldaná meg a problémám helyettem? csak én tudom.:|
Kösz szépen a becenevet... de nem volt vicces :D
Mi a bajod a belsöddel? A külsöt még megérteném, azzal bárkinek lehet gondja, de a belsödet nem tudod megváltoztatni...
Nekem nincs bajom vele, irigy vagyok és önzö néha, de emellet alapból kedves, segítökész, stb.. mindig van minek kiegyenlíteni a rosszat :)
nem vicc és nem is becenév akart lenni, csak nem tudtam, mikor irtál, és valahogy el kellett nevezzelek. és ez jutott eszembe:$xD
amugy nem az a bajom a belsőmmel, h bunkó köcsög vagyok vagy ilyesmi, hanem h bizonytalan, meg szerencsétlen meg ilyenek. nem ugy értve szerencsétlen, h nem nyerem meg a lottót(nem mintha megnyerném-.-), csak rohadtkönnyen zavarba jövök akármitől, ésésés... enm tudom elmondani, ez a legnagyobb bajom. rohadtsok könyvet olvastam már, de ez k.urvára nem látszik meg. nem tok fogalmazni. még dumálni se. megőrülök. gyűlölöm magam és kész.
ma 18:29-es volt az elsö válaszom és azután a 68%-os válaszok is tölem jöttek :)
Amúgy pedig szerintem az a bajod, hogy nem is próbálkozol változni, a fogalmazáson is lehet könnyen javítani.. Bár ezt nem mondom 100%-ra, mert nekem ilyen gondjaim nem voltak igazán. De a félénkség és szerencsétlenség leküzdhetö, csak nehéz. A dolog lényege, hogy akármi is történjen próbálj erös maradni és nem törödni vele.
Én például ha kellemetlen helyzetben vagyok ahol rosszul érzem magam, akkor elképzelem, hogy ez az egész csak egy álom és az emberek álomalakok. Ha így nézel rájuk és úgy gondolod, hogy kit érdekel mit gondolnak meg mondanak, úgyse valódiak, akkor sokkal felszabadultabb tudsz lenni :D
hmm ez jótipp:D tenksz, majd kipróbálom. am hiddel sokmindent próbálok, csak hát ááááá nemmegy semmi
amugy, tudom, mikor irtál te, csak ha az ember épp kommentet ir, akkor nem látja az előző válaszokat:)
Hát akkor kicsit kevesebb Dosztojevszkijt olvasni, és inkább Douglas Adams-et eröltetni. Egyébként se normális az akinek tizenévesként nem fogalmazódtak meg ilyen gondolatok a fejében mint neked. Sok hülye normális ember.
Ha dumálnál így onlájn egy sorstársfélével, szólj. Már ha jut rá időd a többi jelentkező mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!