Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » öngyilkos legyek? (kérdésed...

öngyilkos legyek? (kérdésed túl rövid stb)

Figyelt kérdés
kicsit sem érdekel az életem. semmi kedvem semmihez. ugyanis egy nagy szánalom vagyok, esélyem sincs a boldogságra... csúnya, önbizalom-hiányos, szerencsétlen, ügyetlen, buta, és legfőképpen beszélgetni képtelen leányzó vagyok. világéletemben az voltam, és ez igy is marad, vagy max rosszabb lesz. szóval öngyilkos legyek, vagy mi?
2011. szept. 11. 20:15
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ohh, hát te pont olyan vagy mint én:) okés, irok mindjárt egy privit.
2011. szept. 11. 21:36
 12/34 anonim válasza:
41%

Én egy goth lány vagyok.

Annak idején én is nagyon meg akartam tenni.

Aztán mégse.De jobb is ez így.

Fontos,hogy az ember ne élje bele magát nagyon,

ha nehéz idok vannak az életében.

Azt csak tul kell élni.

Egy kis optimizmussal. :)

De tudom,ilyenkor ez nehéz.

És,ha gondolod írj nekem e-mailt,

szívesen válaszolok. :)

2011. szept. 11. 22:17
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
15 évesen öngyilkosak... :DDDDD Akkor később mit akartok majd? Feloldani magatokat savban? Hagyjátok már a hülyeséget...inkább menjetek világgá, éljétek azt amit akartok, és kész, de öngyilkosnak lenni teljesen fölösleges.
2011. szept. 12. 13:42
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

15 éves tökegészséges csaj. Nem akarsz cserélni velem? Öld meg az én testemet én meg továbbélek a világ legvidámabb embereként a tiédben.

Ezt a kérdést én írtam nemrég, olvasgasd:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

És tudj meg egy valódi okot az öngyilkosságra.

És azt kívánom, hogy élj nagyon boldogan 90 éves korodig.

2011. szept. 12. 17:55
 15/34 anonim ***** válasza:
81%
Fogd meg a metro 3-ksínt, ne itt nyavalyogj! Ha meg csak nyafogni akarsz, akkor menjél pszichiáterhez! /töröltesd ezt is, abból is látszik, hogy csak feltűnésre vágysz!/
2011. szept. 12. 18:01
 16/34 A kérdező kommentje:
nem feltűnésre vágytam, hanem ilyen értelmes és hasznos válaszokra mint a tied:)
2011. szept. 12. 18:22
 17/34 A kérdező kommentje:

17:55... nagyon sajnálom. remélem, hogy megtalálod azt a lányt, akit ez nem zavar, mert annyira szeret téged:) (vagy kihaltak a szaglóreceptorai)

de tényleg sajnálom. (bár ettől soha a büdös életben nem lesz jobb kedvem:))

2011. szept. 12. 18:29
 18/34 anonim ***** válasza:

Most nincs igazán eröm végigolvasni az összes választ.. de részben magamra ismertem a kérdésedben... Bár én már lemondtam az öngyilkosságról, túlléptem rajta, de szerencsétlennek érzem magam és mintha senkinek se kellenék... Barátaim sincsenek, csak anyukámmal beszélgetek, apám részeg disznó, hugommal se jövök ki jól... Hát ez van... Nem fényes a helyzetem nekem se...

Ami úgy érzem, hogy változtatna ezen az a szerelem lenne, vagy egy igaz barát... mert akit annak hittem jóideig az szépen eldobott magától... szerelmes is csak olyanba voltam aki nem viszonozta.... :/

17/L

2011. szept. 12. 18:29
 19/34 A kérdező kommentje:
ja, és állitolag egy diéta megoldás a problémádra.
2011. szept. 12. 18:31
 20/34 A kérdező kommentje:

utolsó, ez nem neked szólt:D

amugy igen, ismerős helyzet:/ csak nekem igazábl magammal van a bajom, nem másokkal.

2011. szept. 12. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!