Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha zárkózottabb vagyok akkor...

Ha zárkózottabb vagyok akkor nem lesz rossz a kolesz?

Figyelt kérdés
Szeretnék művészeti suliba menni, de messze van tőlem- szóval, muszáj koleszosnak lennem, de sokszor akarok egyedül lenni alapból is, és nem tudom hogy jó lenne e nekem a kolesz...nem akarom hogy ki legyek közösítve..van valakinek tapasztalata,stb?
2011. szept. 7. 17:23
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát egy kicsit nehéz az elején, de ha azért próbálsz kapcsolatot teremteni te is a többiekkel akkor nem lesz semmi gond (tapasztalatból tudom). Na meg ha azonos az érdeklődési körötök, akkor a barátkozás sokkal könnyebben megy mindig.
2011. szept. 7. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj egyensúlyt tartani! Mondd el nyugodtan a szobatársaknak, hogy tanulni egyedül tudsz, mert így nem vonja el semmi a figyelmed. Ezzel a jelszóval vonulj el a könyvtárba, a parkba, vagy ahol egyedül lehetsz. De aztán menj vissza, és vegyél részt a bulikban, beszélgetésekben, és meglehet, a végén rájössz, sokkal jobban érzed magad társaságban, mint egyedül. :)
2011. szept. 7. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanez volt velem... Bezárt a sulim, és a másik művészeti messze volt, koliba mentem, de 2 hétig bírtam csak... Nem voltak rosszak a szobatársak, meg az emberek, de nem bírtam. Nekem is kell az egyedüllét. Szóval lehet hagynod kéne :S De ha nagyon akarsz úgyis maradsz, lehet meg lehet szokni ...
2011. szept. 8. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
aham.. hát nem is tudom.vannak barátaim akikkel persze meg tudnék élni egy szobában de nehezen fogadok bizalmamba akárkit, meg legtöbb ember irritál, szóval ezért így nem tudom hogy mi legyen..de hát megpróbálom aztán majd csak lesz vhogy :) még írhattok amúgy köszi az eddigieket :D
2011. szept. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!