Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent az, ha ilyen...

Mit jelent az, ha ilyen érzéseim és vágyaim vannak? (Lásd lent)

Figyelt kérdés

Elég gátlásos és viszonylag visszahúzódó típus vagyok (illetve úgy viselkedem, pedig legbelül nem olyan vagyok/lennék). Mégis, kb. 13 éves korom óta él bennem a vágy arra, hogy nagyon nagyot alkossak, hogy híres legyek (nem amolyan sztár, akinek bulvárújságokból ismerjük meg a szennyesét, csak simán híres és elismert). Arra vágyom, hogy nagy legyek. Nem ügyvéd vagy közgazdász, de nem is nyomozó, hanem író, rendező, színész, zenész és (el)ismert. (Van olyan tervem is, hogy programozó leszek, sőt ez az alap, de ez nem az a vágyálom, inkább egy reális terv.)

Szükségem van arra, hogy elmondhassam a véleményemet, akár rengeteg ember előtt is, teszemazt egy interjú keretében, pedig egyelőre ilyesmire nem vetemednék, csak bennem él ez a gondolat.

Vannak dolgok/emberek/alkotások, amik annyira megfognak (könyv, film, zene, személy), hogy igencsak befolyásolják ezeket a vágyakat (és nem csak a nők :D).

Én tisztelem és szeretem az embereket, és mindenkit egyenlően értékesnek tartok, de úgy érzem, szeretnék lenni VALAKI, aki nem egy átlagember.

Értek kudarcok, nagyon sok, és be akarom bizonyítani, hogy lehet változtatni. Hogy lehetetlen nem létezik.

Minden ilyen és ehhez hasonló vágyamért teszek is.

Ez az egész lehet egyfajta kompenzáció a félénkséggel szemben, vagy csak egy vagyok minden nagyot álmodó emberből? Vajon ez mind tényleg kell nekem vagy elég lenne egy szimpla önbizalomnövelés?

(Annyira nem vagyok önbizalomhiányos, de azért mégis.)

2009. ápr. 20. 22:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szeretek előre haladni, mert tudom, hogy így megkapom, amire vágyom, csak idő kérdése. És a végén úgyis jobb lesz, mint ahogy elképzeltem.

Ergo: végtelenül optimista vagyok sokszor. Amúgy köszi a válaszokat mindenkinek!

És ide mindig írhattok, vagyis nincs olyan, hogy "túl régen tették fel a kérdést, már biztos nem is érdekes". :)

2009. máj. 4. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
szia! én 13 éves lány vagyok, nekem is ilyesmi terveim vannak, habár én nem vagyok annyira visszahúzódó, baráti körben én vagyok a legnagyszájúbb. Sokan mondják/fogják mondani hogy mondj le ezekről, úgyis csak álmmok, de szerintem próbálkozz,én is azt fogom tenni,! :) de ahhoz hogy teljestítsd az álmaidat, sok önbizalomra és kitartásra lesz szükséged, de ne add fel, még sok kudarc után sem! :)
2009. okt. 4. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Istenem... annyira szeretem, ha egy fiú végre ilyeneken is gondolkodik, nem csak a szokásos dolgokon. :) (Gondolom érted, mire céloznék ezzel.)

Én is hasonló álmokat szövögetek, elég régóta, és minden erőmmel azon vagyok, hogy meg is valósítsam. Az utóbbi egy évem úgy is alakult, ahogy azt terveztem, mondhatni elindult valami. Engem a zene érdekel.

Remélem, sikerül valóra váltanod a terved, én szurkolok. ;)

16/L

2010. szept. 22. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!