Melyik tulajdonságod utálod? Melyiket tartod a legjobbnak?
rossz: pontatlan vagyok (óra szerint-kések) és elég makacs tudok lenni, de vérmesen ám:D
jó: humoros vagyok és megbízható is
27/F
A legjobban azt utálom magamban, hogy mindenre csak utólag jövök rá. Ezt értelmezd olyan síkon, amilyenen csak szeretnéd.
Naivitás - mindenkiben bízom, és tök sokszor csalódok.
Halogatás - utólag jövök rá, hogy hülye voltam, amiért nem kezdtem bele/el/neki idejében.
Lustaság - utólag jövök rá, hogy mennyi értékes időt elpazaroltam.
Hirtelen haragú - utólag bánom meg, hogy úgy fölkaptam a vizet...
Sorolhatnám napestig... Nem tudok előre gondolkodni... :( (De ez igaz arra is, hogy fogalmam sincs, mit fogok csinálni egy hét múlva...)
A legjobb tulajdonságom: mindenkit meghallgatok, és általában sikerrel meg is tudok vigasztalni. A szavamra meg mindig lehet adni.
Rossz tulajdonság: Szinte minden, amit már itt felsoroltak jellemző rám sajnos.
Jó: Jó ember vagyok, nem ártok másoknak, nem vagyok gonosz.
Kreatív, jóindulatú vagyok.
Szívesen segítek, ha tudok.
Rossz: nincs
Jó: szép vagyok, okos vagyok, intelligens vagyok, boldog vagyok, vicces vagyok, jókedvu vagyok, kedves vagyok, aranyos vagyok, tokéletes vagyok, mindent megszerzek amit csak akarok, szeretnek a pasik és én is szeretem oket, mindenkit szeretek!
El vagyok keseredve, mert a legtöbb rossz tulajdonság illik rám is. És én még azt hittem:)
Van olyan, aki annyira pesszimista(?), hogy a jót el se mondta magáról.
Rossz: trehány, lusta, makacs, sértődékeny, bizalmatlan.
Jó: humoros, segítőkész, megbízható.
Rossz: lusta, trehány és nagyon makacs
Jó: humoros, kreatív és megbízható
BELSŐ
rossz:
MINDIG a saját fejem után megyek... naiv és lusta vagyok...
jó:
bárkinek segítek ha tudok... kedves és vicces vagyok
KÜLSŐ
rossz:
van egy kis felesleg a hasamon(kockák azért látszanak) a füleim kiállnak
jó:
a péniszem tökéletesen megfelelt eddig minden lánynak, azt mondják jó a fenekem:)
SEMLEGES
jól bírom a fizikai és az érzelmi alapú fájdalmat is...
20.a 22:00ás
A legjobb tulajdonságban egyetértek veled,hogy mindig minden körülmény között kiállok magamért és nem hagyom,hogy bárki megpróbáljon megalázni,vagy lekicsinyíteni,de ez a mai világban nem biztos,hogy túl kifizetődő én már kezdem úgy érezni!
A legrosszabb,hogy ritkán vallom be,ha tévedek,néha hazugságok árán is ragaszkodok az "igazamhoz"!
rossz:lusta,elég gyakran makacs vagyok és az,hogy sokat kötöszködök az ofőmmel
Jó a beleérző képességem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!