Mi a legelviselhetetlenebb tulajdonságod szerinted?
Ezt csak te tudod úgy látszik egyedül:P
Senkinek nincs itt ilyen!
Hajlamos vagyok anyáskodni, kioktatni, és nem bírom elviselni,ha nem én "győzök", nem nekem van igazam.
22/L
Gyakran kijavitom az embereket - tudasbeli hibakat vagy csak nyelvtaniakat. Probalok leszokni rola.
Masik meg masok szerint nagyra vagyok magammal, ami azert idegesito mert mar olyanba is belenezik hogy en megint menozom aminek egyaltalan nincs koze hozza... Most erre is figyelek de igy kb semmit nem mondhatok mert mindig koze van ahhoz a temahoz ami idegesiti oket...
Mindig mindenkit kijavítok, ha úgy vélem, tévedett.
Mindig mindent meg tudok magyarázni -kapok is emiatt.
Iszonyat sértődékeny vagyok és haragtartó, ráadásul ezt nem mutatom ki, tehát nem adok lehetőséget a javításra.
Folyton hisztizek, hogy felhívjam magamra a figyelmet.
Nem teszek semmit, hogy nekem jobb legyen, és épp ezért állandóan kiakadok. (lásd: előző)
Makacs vagyok, nem szokásom beismerni, ha tévedek.
Hatalmas mennyiségű egóm van.
Manipulatív dög vagyok. És még csak nem is zavartatom magam emiatt különösebben.
Van, hogy elvárom, hogy az emberek sajnáljanak, de ha tényleg sajnálni kezdenek, azt már nem bírja az önbecsülésem.
~Dióhéjban ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!